Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un nativ in Gemeni

Secretele barbatului nascut in zodia Gemeni

Ce trebuie sa stii despre barbatul Gemeni?

1. Pentru nativul in Gemeni, dragostea e ca un lant dulce.

Pentru Gemeni, ca si noi toti ceilalti, dragostea este un izvor de emotii placute, de incredere si de siguranta. In acelasi timp, ei sunt macinati de dorinta de libertate si independenta, motiv pentru care cred in mod eronat ca o relatie stabila, serioasa,poate chiar o casatorie le poate stirbi din libertate.

2. Nativul in Gemeni este un seducator innascut.

Flirturile si aventurile amoroase nu sunt sub demnitatea Gemenilor, asa cum nici infidelitatea nu este un fruct interzis, in viziunile indraznete ale celui nascut in Gemeni. Tocmai pentru ca este o persoana sociabila care are multa incredere in sine si care, pe deasupra, stapaneste foarte bine arta cuvintelor, cel patronat de aceasta zodie poate cuceri foarte usor si face titluri de onoare din actele sale de seductie.

Citește și:

3. Nativul in Gemeni este sufletul petrecerii.

Ii place sa se afle in centrul atentiei si are foarte multi prieteni. Tocmai de aceea, se afla in largul lui in cercurile mari de oameni. La fel de bine se simt pe scena sau chiar la catedra pentru ca au o modalitate unica de a atrage toate privirile si de a-i face pe cei din jur sa asculte ce au de spus.

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc