Nekros, asa cum este denumit la origine horoscopul defectelor, a fost conceput pentru a le reaminti oamenilor ca fiecare dintre noi, pe langa toate calitatile pe care le poseda, are si anumite defecte de caracter, asociate cu o anumita fiinta supranaturala. Zodiacul mortilor, asa cum se traduce, este menit sa sublinieze slabiciunile oamenilor si sa ii indrume pe calea indreptarii.

Centaur (8 ianuarie – 12 februarie)

Oamenii nascuti sub semnul Centaurului sunt adevarate foarte ale naturii si nimic nu poate sta in calea lor, atunci cand isi propun un scop. Trec peste orice piedica si sunt pregatiti sa plateasca greu pretul succesului lor. Nu se infurie neaparat foarte usor insa atunci cand o fac, nu mai tin cont de nimeni si de nimic. De asemenea, sunt firi foarte pasionale si acorda o importanta majora atractiei fizice dintre oameni. Indiferent de suita de calitati a unui potential partener, atat timp cat nu resimte o chemare pasionala catre acesta, relatia e compromisa de la inceput.

foto Sofia Andreevna/ Shutterstock

Harpie (13 februarie – 18 martie)

E complet contraindicat sa iti faci dusman dintr-un om nascut sub semnul Harpiei. Acesti nativi au un simt al dreptatii foarte radical si au o perspectiva proprie asupra lumii. Atat timp cat nu incerci sa ii nedreptatesti, sunt oameni de nadejde, pe al caror cuvant de onoare te poti baza fara griji. Insa daca li se pare ca impotriva lor s-a comis o nedreptate, se vor razbuna inzecit. Nu vor tine cont de persoana care le-a facut rau sau daca acest neajuns a fost facut cu sau fara voie, ci vor lovi rapid si crud.

Pegas (19 martie -24 aprilie)

Sociabili, veseli si orgoliosi, nativii protejati de Pegas nu suntgenul de oameni care sa isi faca griji pentru ziua de maine. Traiesc, deloc suprinzator, cu capul in nori si viseaza cu ochii deschisi. Isi asuma riscuri mari fara sa se gandeasca la consecinte si nu te poti baza pe spusele lor. Chiar si in dragoste sunt superficiali si vor avea numeroase aventuri de-a lungul vietii. Le place sa flirteze si sa fie in centrul atentiei, motiv pentru care nici nu sunt cei mai fideli oameni din lume.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: