Persoanele nascute in Fecioara sunt oameni foarte echilibrati si bine ancorati in realitate. Nu exceleaza in centrul atentiei si nici nu se simt bine in aceasta postura. Fecioarele functioneaza mai bine din urmbra, acolo de unde pot dirija si pot organiza totul intr-o maniera perfecta, asa cum le place lor. Au un set de valori bine inradacinat inca din copilarie, construit din observatii personale si sunt surprinzator de lipsiti de prejudecati. Nu se schimba niciodata dupa cum bate vantul si vor spune intotdeauna ce au de spus.

Element natural: pamant Astru guvernator: Mercur Culori caracteristici: nuante de pamant Calitate principala: capacitate obiectiva de analiza Defect major: critica excesiva

Ce trebuie sa stii despre barbatul Fecioara? 1. Nativul in Fecioara este fidel.

Tocmai datorita acestui set de principii mentionat anterior, pentru nativul in Fecioara, infidelitatea este cel mai mare pacat. Nu poate accepta un partener care a calcat stramb si nici nu se poate vedea pe sine in aceasta postura. Atunci cand simte ca atentia sa este distrasa de la relatia de cuplu, va prefera intai sa o repare. Daca acest lucru nu este posibil, mai degraba isi va parasi partenerul decat sa ii fie infidel.

2. Nativul in Fecioara este o persoana de incredere.

Desi are foarte putini prieteni in jurul sau, acestia sunt mai mult decat importanti pentru Fecioara. De cele mai multe ori, acest nativi ii trateaza ca si cum ar face parte din familie si este mereu gata sa le dea o mana de ajutor. In acelasi timp, se asteapta ca oamenii dragi sa ii fie la randul lor aproape. In caz contrar, nu se va lupta cu morile de vant si va prefera sa puna punct prieteniei.

3. Nativul in Fecioara este exigent.

Asteptarile Fecioarei sunt foarte inalte, atat de la propria persoana cat si de la oamenii carora le-a acordat votul sau de incredere. Tocmai de aceea, la locul de munca va fi managerul care va ridica standarde si va munci cot la cot cu echipa sau colegul care demonstreaza de fiecare data ca exista intotdeauna solutii.

4. Nativul in Fecioara este ipohondru.

Barbatul nascut in aceasta zodie nu are neaparat o energie vitala coplestioare insa, in acelasi timp, se bucura de o stare generala de sanatate destul de buna. De regula, este predispus la mici probleme ale sistemului digestiv insa nu sunt grave. Mai rau e ca da dovada deseori de ipohondrie care poate deveni sacaitoare pentru cei din jur.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: