Setari Cookie-uri

Horoscopul Martisorului: Ce talisman de primavara iti poarta noroc?

Afla ce martisor ti se potriveste in functie de ziua nasterii.

Martisorul este una dintre cele mai indragite traditii romanesti. Cele doua fire impletite simbolizeaza innoirea ciclului vegetal, forta vitala a oamenilor, a plantelor si a animalelor precum si firescul de necontestat al mortii. Firul de martisor este insotit, in cele mai multe dintre zonele tarii, de un talisman care sa aduca noroc purtatoarei. La finalul lunii, martisorul trebuie rupt cu degetul mic de catre persoana care l-a daruit si agatat intr-un pom roditor imbobocit pentru spor si noroc. Iata ce martisor iti poarta noroc in functie de ziua in care te-ai nascut.

Ziua nasterii Luni
Martisor: Ghiocel

Persoanele nascute in prima zi a saptamanii sunt copii ai lunii, influentati de astrul de noapte. Sunt oameni foarte sensibili si foarte receptivi la emotiile celor din jur. Sentimentele lor nu sunt foarte stabile insa in ciuda acestui lucru, sunt surprinzator de constante. Atunci cand se indragostesc de cineva, trec prin sentimente care pot dura o lunga perioada de timp, chiar si dupa ce relatia s-a sfarsit. In general, au o perspectiva realista asupra vietii, neasteptat de echilibrata. Ghiocelul este talismanul care li se potriveste pentru ca, asemenea acestei flori, in ciuda unei aparente fragilitati, oamenii nascuti in zile de luni fac fata tuturor greutatilor vietii fara sa isi piarda calea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc