Setari Cookie-uri

Horoscopul Martisorului: Ce talisman de primavara iti poarta noroc?

Afla ce martisor ti se potriveste in functie de ziua nasterii.

Ziua nasterii Vineri
Martisor: Inima cu cheie

Cei nascuti in aceasta zi sunt proetjati de Venus si, in mod deloc surprinzator, au foarte mult noroc in dragoste. Acest lucru nu inseamna ca nu vor avea neplaceri din acest punct de vedere pentru ca uneori obisnuiesc sa se indragosteasca de persoane gresite. Altfel, venusienii sunt oameni placuti, prieteni de incredere si parteneri foarte pasionali. Aspectul material al vietii nu este foarte important pentru ei, motiv pentru care nu acorda prea mare atentie vietii profesionale. Isi schimba usor domeniul de activitate si cauta mai degraba sa fie multumiti de rezultatele muncii corecte, nu de titluri si promovari. Martisorul noros pentru acesti oameni este inimioara cu cheie pentru ca din perspectiva lor, dragostea este calea catre fericire.

Ziua nasterii Sambata
Martisor: Clepsidra

Oamenii nascuti sambata au misiuni grele in viata si trebuie sa ii indrume si sa ii ajute constant pe cei din jurul lor. Saturn este o planeta cu o incarcatura simbolica profunda. Pe de-o parte, are in patronajul sau karma si vietile anterioare, iar pe de cealalta parte este considerat un patron al timpului. Tocmai de aceea, persoanele nascute sub influenta lui sunt foarte receptive la mesajele pe care le poarta cu ei din alte vieti anterioare. Viseaza persoane si locuri in preajma carora se simt confortabil, desi sunt straine, au dese momente de deja vu si sunt foarte sensibili la aspectele supranaturale. In acelasi timp, niciun alt nativ nu poseda puterile de regenerarea spirituala a oamenilor nascuti sambata. Pentru ca simbolismul acestei zile este atat de strans legata de trecerea timpului, simbolul norocos al acestor persoane este clepsidra.

Citește și:

Ziua nasterii Duminica
Martisor: Floare

Duminica se nasc oamenii dominati de soare si, prin urmare, personalitatile lor imprumuta un strop din stralucirea astrului de zi. Sunt oameni plini de energie si de optimism care vad intai lucrurile bune din viata. Nu isi fac prea multe griji pentru ziua de maine si, intr-un fel sau altul, ies intotdeauna la liman. Au noroc chior atunci cand vine vorba de dragoste si isi vor schimba destul de des partenerii. Sunt joviali si au mereu un cuvant bun de spus oamenilor aflati in suferinta. Atrag atentia tuturor imediat cum intra intr-o incapere si isi fac prieteni foarte usor. Pentru ca patronul zilei lor de nastere este soarele, simbolul lor este o floarea de primavara.

Foto prima pagina Alin Brotea/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc