Setari Cookie-uri

Horoscopul Martisorului: Ce talisman de primavara iti poarta noroc?

Afla ce martisor ti se potriveste in functie de ziua nasterii.

Foto stickasa/ Shutterstock

Ziua nasterii Marti
Martisor: Cosar

In a doua zi din saptamana se nasc oamenii guvernati de razboinicul Marte. Una dintre cele mai mari calitati oferite de aceasta planeta protejatilor este gradul ridicat de energie, precum si firea pasionala a acestora. De regula, reactioneaza impulsiv si se gandesc la consecinte abia dupa ce actioneaza. In general au mult noroc in dragoste insa il cam risipesc pe flirturi si aventuri amoroase. Le place sa se afle in centrul atentiei si nu sunt intotdeauna fideli. Claca stramb din cand in cand insa nu neaparat din rautate ci din cauza impulsivitatii mentionate anterior si a faptului ca se gandesc foarte tarziu la consecinte. Taslismanul norocos al acestor nativi trebuie sa sugereze ideea de foc, drept pentru care corespondentul tranditional este cosarul.

Ziua nasterii Miercuri
Martisor: Potcoava

Comunicativi, guralivi si parsivi, oamenii nascuti miercurea sunt patronati de Mercur. Planeta le ofera o incredibila putere de convingere si un talent aparte in negociere. Au fler de afaceristi si ar fi pacat sa nu il exploateze pentru ca ar putea face buni frumosi din toate aceste talente ale lor. Marele defect al celor nascuti miercurea este ca nu sunt intotdeauna consecventi, indiferent ca vorbim de cariera sau de viata personala. Au obiceiul sa inceapa mai multe proiecte in acelasi timp si cand sa simt depasiti de situatie, ajung sa renunte la acestea fara sa le duca la indeplinire. Au succes si in dragoste insa le cam fug ochii in stanga si in dreapta, motiv pentru care sunt tentati sa insele. Martisorul care li se potriveste celor nascuti miercurea este potcoava care le atrage noroc in dragoste.

Citește și:

Ziua nasterii Joi
Martisor: Trifoiul norocos

Oamenii nascuti joia se numara printre rasfatatii astrelor pentru ca patronul lor astral este Jupiter, numit si Marele Benefic. Destinul acestor persoane nu este usor insa vor iesi cu siguranta invingatori din orice provocare. Au destula incredere in fortele lor insa trebuie sa invete sa aiba incredere si in oamenii din jurul lor si sa realizeze ca nu le pot face chiar pe toate singuri. Din punct de vedere emotional, sunt persoane foarte echilibrate si foarte stabile in dragoste. Nu sunt infideli si nici nu accepta acest lucru intr-o relatie insa acest lucru nu inseamna ca nu sunt aventurosi. Din contra, acesti oameni vor avea destule relatii si aventuri amoroase de-a lungul vietii din care vor iesi mai maturi si mai experimentati. Talismanul care le poarta noroc este simbolul norocului, trifoiul cu patru foi, datorita beneficei influente primita de la Jupiter.

Citește și:

Ziua nasterii Vineri
Martisor: Inima cu cheie

Cei nascuti in aceasta zi sunt proetjati de Venus si, in mod deloc surprinzator, au foarte mult noroc in dragoste. Acest lucru nu inseamna ca nu vor avea neplaceri din acest punct de vedere pentru ca uneori obisnuiesc sa se indragosteasca de persoane gresite. Altfel, venusienii sunt oameni placuti, prieteni de incredere si parteneri foarte pasionali. Aspectul material al vietii nu este foarte important pentru ei, motiv pentru care nu acorda prea mare atentie vietii profesionale. Isi schimba usor domeniul de activitate si cauta mai degraba sa fie multumiti de rezultatele muncii corecte, nu de titluri si promovari. Martisorul noros pentru acesti oameni este inimioara cu cheie pentru ca din perspectiva lor, dragostea este calea catre fericire.

Ziua nasterii Sambata
Martisor: Clepsidra

Oamenii nascuti sambata au misiuni grele in viata si trebuie sa ii indrume si sa ii ajute constant pe cei din jurul lor. Saturn este o planeta cu o incarcatura simbolica profunda. Pe de-o parte, are in patronajul sau karma si vietile anterioare, iar pe de cealalta parte este considerat un patron al timpului. Tocmai de aceea, persoanele nascute sub influenta lui sunt foarte receptive la mesajele pe care le poarta cu ei din alte vieti anterioare. Viseaza persoane si locuri in preajma carora se simt confortabil, desi sunt straine, au dese momente de deja vu si sunt foarte sensibili la aspectele supranaturale. In acelasi timp, niciun alt nativ nu poseda puterile de regenerarea spirituala a oamenilor nascuti sambata. Pentru ca simbolismul acestei zile este atat de strans legata de trecerea timpului, simbolul norocos al acestor persoane este clepsidra.

Citește și:

Ziua nasterii Duminica
Martisor: Floare

Duminica se nasc oamenii dominati de soare si, prin urmare, personalitatile lor imprumuta un strop din stralucirea astrului de zi. Sunt oameni plini de energie si de optimism care vad intai lucrurile bune din viata. Nu isi fac prea multe griji pentru ziua de maine si, intr-un fel sau altul, ies intotdeauna la liman. Au noroc chior atunci cand vine vorba de dragoste si isi vor schimba destul de des partenerii. Sunt joviali si au mereu un cuvant bun de spus oamenilor aflati in suferinta. Atrag atentia tuturor imediat cum intra intr-o incapere si isi fac prieteni foarte usor. Pentru ca patronul zilei lor de nastere este soarele, simbolul lor este o floarea de primavara.

Foto prima pagina Alin Brotea/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc