Nativii in Taur sunt persoane cu temperament moderat, ceea ce inseamna ca din punct de vedere emotional sunt oameni foarte echilibrati. In mod evident, nu se enerveaza greu insa atunci cand se intampla acest lucru, va dura ceva timp pana cand se va linisti.

De regula, e un deliciu sa ai aproape un Taur, indiferent ca e vorba de o relatie de familie, amoroasa sau de prietenie. Totusi, uneori au tendinta sa se izoleze si sa nu spuna exact ce au pe suflet ca sa nu ii raneasca pe ceilalti

. Mai mult de atat, sunt capabili de sacrificii majore pentru oamenii pe care ii iubesc si ii pun pe acestia inaintea propriilor dorinte si nevoi. Desigur, in teorie suna ca acte de iubire lipsita de egoism insa acest obicei al Taurilor poate avea efecte nocive asupra lor.

Pot fi deprimati, raniti sau suparati insa daca simt ca o persoana din jurul lor ar putea fi necajaita intr-o forma sau alta de aceasta suferinta a lor, o vor ascunde si nu ii vor acorda atentie. Pentru a afla alte secrete ale nativilor in Taur, iata confesiunea unuia dintre ei.

Confesiunile unui barbat Taur

1. Nu suntem materialisti. Una dintre primele trasaturi la care se gandesc oamenii atunci cand au de Taur este pasiunea pentru bani insa aceasta imagine este complet gresita. Nu suntem lipsiti de principii si nici nu ne calcam pe inima de dragul banilor. Cu siguranta nu vom pune niciodata castigurile financiare inaintea familiei, a iubirii si a prietenilor. Mai degraba, noi constientizam ca aspectele materiale au o importanta destul de mare si facem tot ce putem pentru a trai confortabil, astfel incat sa ne putem concentra si bucura de oamenii pe care ii iubim.

2. Suntem foarte romantici. Pana si cel mai fustangiu dintre Tauri si cea mai zvapaiata dintre taurite viseaza in secret sa isi intalneasca sufletul pereche. Ne indragostim destul de usor insa atunci cand ne dam seama ca e vorba doar de un capriciu, ne trece la fel de usor. Stim ca pentru dragostea adevarata trebuie sa lupti si ca o relatie serioasa, inclusiv o casnicie, trebuie construita pas cu pas cu dragoste, incredere si respect.

3. Facem tot felul de prostii din dragoste. Ne mintim prietenii, ne aruncam cu capul inainte sau nu tinem seama de toate semnalele de alarma dintr-o relatie atunci cand ne inchipuim ca suntem indragostiti si tocmai de aici ni se trag cele mai multe suferinte in dragoste.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: