Balantele sunt oameni foarte luminosi care traiesc pentru a se desavarsi spiritual si pentru a infrumuseta lumea. Au un simt estetic aparte, trasatura definitorie pentru zodia lor, si gasesc frumusetea acolo unde altii nu o vad.

Acesti nativi se numara printre putinele semne astrale care stiu sa se bucure de bucuriile marunte, asa cum ar fi un gest de tandrete sau unul de bunatate gratuita, de zambetele copiilor, de soare si de ploaie. Mai mult de atat, ei nu isi ascund niciodata sentimentele si nu incearca sa pretinda ca sunt altceva decat ceea ce sunt.

Atunci cand isi doresc sa planga fac acest lucru si cand se bucura, se bucura din tot sufletul. Acesta este unul dintre motivele pentru care Balantele nu se incarca aproape niciodata cu energie negativa. Chiar daca reactioneaza gresit sau exagereaza in reactii, nu vor incerca niciodata sa se cenzureze.

Confesiunile unui barbat Balanta

In fiecare Balanta se ascunde un artist. Cei mai multi dintre noi stiu ca au un talent artistic insa nu toti ne obosim sa il dezvoltam si sa il punem in practica. Aceasta abilitate exista cu siguranta in Balante, fie ca e vorba de talent literar, de pictura, de hair styling styling, machiaj sau orice alta activitate care necesita viziune si creativitate. Cei mai norocosi dintre noi isi vor pune acest dar in practica, intr-o forma sau alta.

Suntem foarte norocosi. Cineva acolo sus are grija de noi si ne scoate din toate incurcaturile in care intram. Si cu siguranta nu sunt putine. Acest lucru nu se intampla pentru ca suntem dependeti de valuri de adrenalina, ci pur si simplu ca avem foarte multa incredere in oameni, incredere care poate merge uneori pana la naivitate si asta ne poate pune deseori in situatii neplacute.

Fidelitatea e o chestiune de perspectiva. Nu suntem infideli de meserie insa pentru Balante, fidelitatea sau inflidelitatea sunt doua notiuni interpretabile. Nu se intampla foarte des sa ne inselam partenerii insa daca acest lucru se intampla cumva, avem grija sa fim infideli intr-o maniera respectuoasa, in asa maniera incat sa nu facem rau nimanui. Suna paradoxal, poate chiar ipocrit insa avem grija de sentimentele partenerilor nostri.

Suntem foarte protectori cu cei pe care ii iubim. Uneori, Balantele par a fi personaje in povestea cu drobul proverbial si il luam pe „aoleu” in brate. Atunci cand vine vorba de siguranta prorpiei persoane, nu ne gandim prea des la riscuri, cel putin nu in mod direct. Cu siguranta insa vom intoarce orice situatie pe toate partile ca sa ne asiguram ca oamenii pe care ii iubim au de suferit putin spre deloc in cazul in care cade drobul. Mai rau e atunci cand ne temem pentru cei dragi pentru ca ii putem sufoca din grija si dragoste, ca sa ii stim in siguranta.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: