Fiecare zodie are calitatile sale cu care poate castiga orice batalie a mintilor, pe care poate miza in orice negociere sau pe care o foloseste pentru a-si atrage potentiali parteneri. In acelasi timp, fiecare nativ are o anumita slabiciune care poate fi folosita impotriva sa. Prin urmare, astazi va invitam sa descoperiti punctul slab al fiecarei zodii precum si modalitatea prin care semnele astrale pot fi invinse intr-o negociere sau chiar intr-o cearta.

Berbec

Nativii in Berbec sunt oameni inzestrati cu foarte multe calitati si pun foarte mult suflet in tot ce fac. Un lucru insa nu stiu sa faca cei nascuti sub aceasta zodie: nu stiu sa isi recunoasca greselile. In acelasi timp, desi pot da iluzia ca stiu exact despre ce vorbesc, de multe ori Berbecii nu detin toate informatiile insa pentru ca au foarte mult farmec si persuasiune, ei isi pot convinge foarte usor interlocutorii. Cea mai buna modalitate de a casitga o disputa cu un Berbec este prezentarea argumentelor intr-o maniera concinsa, foarte sigura, si mai ales foarte calma.

Foto Marcin Sylwia Ciesielski/ Shutterstock

Taur

Taurii nu intra foarte des in dispute aprinse pentru ca sunt diplomati si impaciuitori. Poate parea ca sunt usor de convins insa nu trebuie pierdut din vedere niciun moment faptul ca Taurii pot fi extrem de incapatanati atunci cand le intra o idee in cap. Indiferent daca au dreptate sau nu, acesti native pot merge pana in panzele albe pentru a-si sustine punctele de vedere. In acelasi timp, atunci cand simt ca sunt pe punctul de a pierde, devin foarte emotivi. Pentru ca castiga o disputa cu un nativ in Taur, interlocutorul trebuie sa faca apel la empatie. Formulele magice care pot convinge Taurii sunt “iti inteleg punctul de vedere, dar…”, “apreciez foarte mult parerea ta insa…” “si eu am fost in situatia ta insa am reactionat in alta maniera, ca de exemplu”…

Gemeni

Atunci cand intra intr-o dezbatere, Gemenii sunt ca scamatorii de pe strada. Distrag atentia, recita discursuri bine invatate si exersate, apeleaza la gesturile cordiale insa in spatele lor se va ascunde intotdeauna un scop. Admit foarte greu ca nu au avut dreptate si vor incerca sa imparta adevarul in doua. E destul de complicat sa castigi un argument impotriva unui nativ in aceasta zodie pentru ca de regula Gemenii pot vorbi atat de mult incat ii coplesesc pe cei din jur. Nu fac acest lucru pentru ca au neaparat ceva de spus, ci pentru ca stiu ca e o tactica pe care o pot aplica intotdeauna cu succes. O disputa cu un nativ al acstei zodii poate fi castigat daca interlocutorul nu ii va raspunde initial in nicio maniera si va fi atent la informatiile oferite de Gemeni care se bat cap in cap. Lipsa de reactie a celuilalt ii va debusola pe Gemeni si nu mai stiu cum sa rreactioneze.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: