Toata lumea are un semn al soarelui si un semn al lunii. Acestea repezinta de fapt unde erau pozitionate soarele si luna in momentul nasterii cuiva. Soarele sta in fiecare zodie aproximativ 30 de zile in timp ce luna tranziteaza in aceasta perioada toate constelatiile. Soarele influenteaza personalitatea pe cand luna determina emotiile. Daca Soarele dicteaza cum va fi vazuta o persoana in societate atunci luna indruma relatia cuiva cu sinele, da mai multa sau mai putina speranta ca totul va fi bine, influenteaza visele si aspiratiile unui om, fricile, nesiguranta si intuitia. Astrologii petrec mult timp incercand sa prezica cum va influenta puterea lunii comportamentul uman si activitatile lumesti iar acest lucru se imbina bine cu magia, dar si cu puterile ascunse ale unei zodii.

Foto interior si prima pagina: Copyright Photosani, Shutterstock

Berbec

Acest semn care poate manipula focul in fel si chip, se afla la inceputul zodiacului si este un pionier independent. Ambitios si optimist, are multa energie, este capabil de mai multe decat pare la prima vedere, desi se dovedeste a fi foarte idealist. Totodata da dovada de impulsivitate, incredere in sine si spirit civic, iar acestea sunt doar cateva dintre calitati. Are totusi tendinta sa fie egoist, se enerveaza repede si isi pierde la fel de repede rabdarea, astfel si in vietile anterioare si-a facut destule datorii karmice. Ii place sa se implice in foarte multe proiecte, ceea ce il poate transforma in vampir energetic, dar nu mai are timp pana la final pentru toate.

Atunci cand Luna se afla in Berbec este momentul ideal pentru a folosi lumanari de culoare rosie in a face vraji care sa va umple sufletele de fericire si voie buna, autoritate la locul de munca si putere de convingere. De asemenea, luna in acest semn ascute simturile si intensifica trairile. De aceea este posibil sa reactionati un pic diferit la stimuli exteriori, sa aveti impresia ca toata lumea se ia de voi si ca numai voi aveti dreptate. Nu veti accepta nici un fel de critica cand luna trece prin Berbec si veti avea rabdarea scazuta.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: