Nativii in Varsatori se numara printre cei mai inteligenti oameni din zodiac. De regula sunt creativi si sunt mereu in pas cu tehnologia sau invata incredibil de usor. Indiferent de greutatea sau ineditul situatiei, nativii in Varsator stiu sa se adapteze si sa se faca placuti.

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt foarte echilibrate pentru ca desi au suflete pasionale, abilitatile lor analitice sunt foarte bine dezvoltate si stiu cum sa impace aceste doua aspecte ale lor. Au inimi mari, generoase si foarte sensibile insa acest lucru nu ii face deloc naivi. Din contra, nativii in Varsator privesc viata intr-o maniera foarte realista insa fac tot ce le sta in puteri pentru a o imbunatati atat pentru ei, cat si pentru cei din jur.

Confesiunile unui barbat Varsator

Apreciem munca si eforturile in toate formele lor. Daca e un lucru care ne dezgusta profund, atunci acesta este lenea. Cel mai tare ne irita oamenii care lasa oportunitatile sa treaca pe langa ei, se feresc de munca apoi isi plang de mila. Mai mult de atat, daca vrei sa te asiguri ca te numeri printre putinii oameni pe care Varsatorii nu ii tolereaza sub nicio forma, arata un dispret vadit fata de cei din jurul tau.

Un alt lucru care ne supara profund este lasitatea. Desigur, fiecare dintre noi are momente in care se poate simti depasit de situatie sau are nevoie de o pauza insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa facem un pas in spate de fiecare data cand ne lovim de greutati si sa asteptam ca situatiile dificile sa isi gaseasca rezolvarea de la sine.

Ne luam viata in piept de tineri. Acest lucru este probabil influentat de nevoia noastra de independenta pe care o resimtim de foarte mici. Un copil Varsator va fi tot timpul capetenia cetei de galaciosi de la bloc iar un tanar Varsator va sta pe picioarele sale mai devreme decat multi altii de varsta lui.

Suntem parteneri dominanti. Ne place sa flirtam si sa ni se acorde atentie insa atunci cand ne indragostim cu adevarat, suntem foarte fideli. Acest lucru nu inseamna ca o relatie cu noi nu este dificila si suntem perfect constienti de acest lucru. Ne impunem punctele de vedere cu tarie si, de regula, suntem partenerii dominanti intr-o relatie. Suntem deschisi la compromisuri si nu incercam sa ne subjugam partenerii insa vom incerca in permanenta sa ii impingem de la spate, sa ii sustinem si sa ne dorim sa ajunga mai sus, fara sa ne oprim si sa intrebam daca asta este ceea ce isi doresc.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: