Setari Cookie-uri

Top 10 calitati ale femeii Balanta

Trasaturile psihologice ale femeii nascute in zodiac Balanta

Aceste fiice ale lui Venus, pentru ca planeta dragostei este cea care le guverneaza sunt inzestrate cu o serie ampla de calitati. Femeile Balanta sunt genul de persoane camelon. Atunci cand doresc sa se faca remarcate, pot opri respiratia oamenilor din jur din momentul in care pasesc intr-o incapere. In acelasi timp, ele pot fi spioane de succes pentru ca au darul de a trece neobservate atunci cand isi doresc acest lucru.

Nativele acestei zodii au o eleganta aparte, de multe ori clasica si stapanesc protocoalele sociale foarte bine. Au maniere impecabile, gust vestimentar desavarsit si sunt cu totul prezente foarte placute. Din acest motiv, femeile Balanta au foarte mult succes in dragoste insa in acelasi timp, au standard inalte si asteptari mari de la partenerii lor.

Calitatile femeii Balanta

Femeile nasccute in aceasta zodie sunt foarte creative. De altfel, aceasta este una dintre principalele lor calitati. Cele mai multe dintre femeile Balanta au cel putin o inclinatie artistica iar aceasta se poate reflecta in scris, in pictura, in design vestimentar sau orice alt domeniu in care creativitatea este necesara.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc