Setari Cookie-uri

Top 10 calitati ale femeii Balanta

Trasaturile psihologice ale femeii nascute in zodiac Balanta

Femeile Balanta sunt foarte romantice. Daca ar fi sa le transpunem intr-o poveste, nativele acestei zodii ar fi printesele de o eleganta desavarsita care isi cauta iubirea. Tocmai din acest motiv spuneam mai sus ca femeile acestei zodii au asteptari mari de la partenerii lor. Daca ele sunt printesele, partenerii lor de cuplu trebuie sa fie printii protectori pregatiti sa se lupte cu lumea intreaga pentru iubirea lor sis a le ofere lumea pe tava.

Femeile Balanta sunt foarte fidele. De regula se indragostesc usor si au obiceiul sa isi ridice partenerii pe un piedestal. Din aceasta cauza sunt uneori dezamagite in dragoste pentru ca din prea multa iubire, le atribuie partenerilor calitati pe care acestia nu le au cu adevarat sau le au la un nivel superficial. Cu toate acestea, infidelitatea li se pare odioasa si nu se vor pune niciodata in aceasta pozitie insa in acelasi timp, este o greseala peste care nu pot trece.

Citește și:

Femeile Balanta sunt foarte intreprinzatoare. Chiar daca au calitati care le recomanda pentru rolurile principale din basme, acest lucru nu inseamna ca stau cu mainile in san si asteapta sa fie salvate. De cele mai multe ori, in spatele elegantei si a infatisarii placute se ascund minti ascutite si fler surprinzator pentru afaceri.

Femeile Balanta sunt foarte diplomate. Aplaneaza cu calm orice conflict iar cand vine vorba de negociere, fac acest lucru in asa maniera incat sa iasa intotdeauna invingatoare.

Femeile Balanta sunt foarte pasionale. In cazul lor insa aceasta pasiune, precum si atractia sexuala si dorinta merg intotdeauna mana in mana cu afectiunea. Tocmai de aceea, ele au foarte putine aventuri de-o noapte de-a lungul vietii. Nu sunt pudice si cu siguranta se bucura din plin de sexualitatea lor insa din acest punct de vedere nu se vor multumit cu o simpla partida de sex.

Citește și:
  • Eva Timush i se alătură lui ADI pentru a cânta piesa Un pic
  • Piesa unei iubiri nebune - Anestezic - ADI
  • Un pic din sufletul lui ADI

Femeile Balanta sunt foarte mandre. Nu au acel gen de orgoliu insotit de incapatanare si nici nu simt nevoia de a avea dreptate intotdeauna insa cu siguranta nu vor accepta ca meritele lor sa fie asumate de altcineva sau sa fie diminuate in vreun fel. De asemenea, fie ca e vorba de viata personala sau de cea personala, au nevoie sa se simta apreciate.

Femeile Balanta sunt foarte exigente cu ele. In relatia cu oamenii din jur sunt calde, blande si rabdatoare, ii consiliaza pe acestia, in incurajeaza si sunt dispuse sa le ierte greselile insa atunci cand vine vorba de propriile persoane, Balantele sunt foarte exigente si muncesc de multe ori pana la epuizare.

Femeile Balanta sunt impresionate de lucrurile frumoase. Le plac bijuteriile si hainele frumoase, oamenii cu un anumit aspect fizic si cad de multe ori in visare cu ochii deschisi atunci cand le iese in cale un peisaj frumos.

Citește și:

Femeile Balanta conduc din umbra. Desi le place atentia in mod paradoxal nu le place lumina reflectoarelor. Tocmai de aceea, atunci cand au de ales, femeile Balanta prefera fie mana papusarului care conduce marionetele din spatele cortinei.

Foto interior si prima pagina Majdanski/Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc