Setari Cookie-uri

Top 10 calitati ale femeii Balanta

Trasaturile psihologice ale femeii nascute in zodiac Balanta

Femeile Balanta sunt foarte mandre. Nu au acel gen de orgoliu insotit de incapatanare si nici nu simt nevoia de a avea dreptate intotdeauna insa cu siguranta nu vor accepta ca meritele lor sa fie asumate de altcineva sau sa fie diminuate in vreun fel. De asemenea, fie ca e vorba de viata personala sau de cea personala, au nevoie sa se simta apreciate.

Femeile Balanta sunt foarte exigente cu ele. In relatia cu oamenii din jur sunt calde, blande si rabdatoare, ii consiliaza pe acestia, in incurajeaza si sunt dispuse sa le ierte greselile insa atunci cand vine vorba de propriile persoane, Balantele sunt foarte exigente si muncesc de multe ori pana la epuizare.

Femeile Balanta sunt impresionate de lucrurile frumoase. Le plac bijuteriile si hainele frumoase, oamenii cu un anumit aspect fizic si cad de multe ori in visare cu ochii deschisi atunci cand le iese in cale un peisaj frumos.

Citește și:

Femeile Balanta conduc din umbra. Desi le place atentia in mod paradoxal nu le place lumina reflectoarelor. Tocmai de aceea, atunci cand au de ales, femeile Balanta prefera fie mana papusarului care conduce marionetele din spatele cortinei.

Foto interior si prima pagina Majdanski/Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc