Aceste fiice ale lui Venus, pentru ca planeta dragostei este cea care le guverneaza sunt inzestrate cu o serie ampla de calitati. Femeile Balanta sunt genul de persoane camelon. Atunci cand doresc sa se faca remarcate, pot opri respiratia oamenilor din jur din momentul in care pasesc intr-o incapere. In acelasi timp, ele pot fi spioane de succes pentru ca au darul de a trece neobservate atunci cand isi doresc acest lucru.

Nativele acestei zodii au o eleganta aparte, de multe ori clasica si stapanesc protocoalele sociale foarte bine. Au maniere impecabile, gust vestimentar desavarsit si sunt cu totul prezente foarte placute. Din acest motiv, femeile Balanta au foarte mult succes in dragoste insa in acelasi timp, au standard inalte si asteptari mari de la partenerii lor.

Calitatile femeii Balanta

Femeile nasccute in aceasta zodie sunt foarte creative. De altfel, aceasta este una dintre principalele lor calitati. Cele mai multe dintre femeile Balanta au cel putin o inclinatie artistica iar aceasta se poate reflecta in scris, in pictura, in design vestimentar sau orice alt domeniu in care creativitatea este necesara.

Femeile Balanta sunt foarte romantice. Daca ar fi sa le transpunem intr-o poveste, nativele acestei zodii ar fi printesele de o eleganta desavarsita care isi cauta iubirea. Tocmai din acest motiv spuneam mai sus ca femeile acestei zodii au asteptari mari de la partenerii lor. Daca ele sunt printesele, partenerii lor de cuplu trebuie sa fie printii protectori pregatiti sa se lupte cu lumea intreaga pentru iubirea lor sis a le ofere lumea pe tava.

Femeile Balanta sunt foarte fidele. De regula se indragostesc usor si au obiceiul sa isi ridice partenerii pe un piedestal. Din aceasta cauza sunt uneori dezamagite in dragoste pentru ca din prea multa iubire, le atribuie partenerilor calitati pe care acestia nu le au cu adevarat sau le au la un nivel superficial. Cu toate acestea, infidelitatea li se pare odioasa si nu se vor pune niciodata in aceasta pozitie insa in acelasi timp, este o greseala peste care nu pot trece.

Femeile Balanta sunt foarte intreprinzatoare. Chiar daca au calitati care le recomanda pentru rolurile principale din basme, acest lucru nu inseamna ca stau cu mainile in san si asteapta sa fie salvate. De cele mai multe ori, in spatele elegantei si a infatisarii placute se ascund minti ascutite si fler surprinzator pentru afaceri.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: