Berbec

Cele care sunt nascute in zodia Berbec au nevoie de tot luxul din lume, o nunta la palat va if perfecta pentru ele si atitudinea de diva nu va lipsi. Ziua nuntii este ziua speciala in care li se accepta orice si ele sunt reginele. Toti ochii vor fi atintiti asupra lor si pentru ca stiu asta isi vor face coafuri extravagante, vor avea machiaje indraznete si vor angaja cel mai bun fotograf, care sa surprinda momentele unice si florile de peste tot.

Copyright interior si prima pagina: IVASHstudio / Shutterstock

Taur

Pentru Tauri conteaza traditia si pun mare pret pe asta. Nu va exista nici traditie sau superstitie pe care sa o rateze. Dar cum nuntie sunt despre unitatea familie nou intemeiate vor exista cu siguranta is momente sepciale in care mirii se vor bucura unul de celalalt in liniste. La restaurant unele rude vor incerca sa acapareze evenimentul si sa faca din scena evenimentului propriul ring de afirmare etalandusi catusi de putin talentele. Cat despre ceremonia in sine, aceasta ar putea avea loc intr-un parc enorm sau la o mosie eleganta.

Gemeni

In acest caz nunta va trece intr-o clipita, ca prin vis, pentru ca nativilor nu le vine sa creada ca se casatoresc. Vor prefera totusi sa faca evenimentul intr-un fel de club in care sa angajeze un dj cunoscut care sa le intretina atmosfera. In orice caz, vor petrece trei zie si trei nopti alatur ide prietenii apropiati intr-un loc foarte urbanizat si cu multe shot-uri de tequila.

Rac

Aceste mirese fi foarte sfioase si emotionate. Tocmai pentru ca urasc sa se manifeste in public vor avea o ceremonie restransa, doar cu rudele apropiate si cativa prieteni buni, pentru a se putea bucura de fiecare moment in parte departe de ochii curiosilor. Cu toate acestea, receptia va fi una splendida si speciala pana la cel mai mic detaliu, chiar daca va fi organizata poate in curtea casei cu un decor vintage.

Leu

Nativele acestei zodii vor avea o nunta plina de culoare si spectauloasa cu adevarat. Vor pune mare pret pe distractii de toate felurile, astfel incat sa nu se plictiseasca nici un fel de invitat si vor avea multe momente artistice placute. Printre acestea este posibil sa fie cel putin un foc de artificii, un magician si ciar un acrobat, pe langa clasicele deja reprezentatii de dans. In orice caz tot ele vor fi in prim plan, pentru ca totul se va desfasura conform programului facut de ele, care vor straluci intr-o rochie superba, perfect creata pentru trupul lor.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: