Femeile Sagetator se impart, de regula, in doua categorii. Pe de-o parte, sunt doamnele discrete si foarte elegante iar pe de cealalta parte sunt doamnele exuberante care adora sa fie in centrul atentiei. In orice categorie s-ar incadra, nativele acestei zodii sunt o incantare pentru suflet. Sunt prietene de nadejde pentru ca au obiceiul sa spuna lucrurilor pe nume insa o fac in asemenea maniera incat sa nu raneasca pe nimeni. Sinceritatea lor functioneaza ca un filtru pentru ca ii tine la distanta pe cei care au facut un hobby din a purta masti. Pe langa toate acestea, femeile Sagetator au cel putin 10 calitati importante prin care ies intotdeauna in evidenta.

Calitatile femeii Sagetator

Cele nascute in aceasta zodie au o curiozitate nativa aparte care le impinge inca de mici sa afle, sa invete si sa puna intrebari in permanenta. Tocmai de aceea, in copilarie ele sunt eleve excelente, uneori dificile pentru profesori iar mai tarziu, studente care nu se multumesc doar sa asimileze informatii ci sa experimenteze si sa puna in practica. Prin urmare, putem spune ca prima calitate care le defineste pe aceste doamne este inteligenta.

Astrologie: Femeia Sagetator, o luptatoare. Cu ea nu te plictisesti niciodata

Femeile Sagetator sunt foarte aventuroase. Ele sunt atrase de nou, inedit, original. Tocmai de aceea, preferintele lor sunt destul de neobisnuite si cu siguranta iesite din tipare iar acest lucru se poate observa incepand de la stilul vestimentar pana la relatiile amoroase.

Tocmai penru ca le plac atat de mult lucrurile noi, femeile Sagetator sunt indragostite de calatorii. Atunci cand pleaca in excursii, foarte rar le vei gasi in magazinele de haine si de cosmetice. Inainte de toate, vor fi interesate de istoria si cultura tarii pe care o viziteaza apoi vor vrea sa ia pulsul culturii urbane pentru a invata lucruri noi despre oamenii din jur si pentru a-i intelege mai bine.

Nu trebuie sa mire pe nimeni ca femeile Sagetator se plictisesc destul de repede in dragoste. Acest lucru nu inseamna ca sunt nestatornice si nu poti pune baza pe sentimentele lor. Ele au nevoie de provocari constante si de surprize din partea partenerilor insa nu din seria celor care pot fi platite cu cash sau card. Fidelitatea si imprevizibilul sunt doi dintre factorii care le fac fericite pe aceste native intr-o relatie.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unei persoane iubita de o Sagetatoare este ca aceasta de pe urma nu este deloc pudica. Tocmai pentru ca le place sa testeze si sa experimenteze, Sagetatoarele vor face asta inclusiv cu sexualitatea lor. Daca se simt in siguranta si au incredere in parteneri, ele sunt dispuse sa incerce orice macar o data in viata ca sa isi dea seama exact ce le place si ce nu. Desigur, astel de aventuri sexuale trebuie discutate inainte cu ele pentru ca daca se simt presate in vreun fel in acest sens vor scapa rapid de partenerii incomozi.

Astrologie: Puterea ta speciala in functie de zodie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: