Top 10 calitati ale femeii Sagetator

Top 10 calitati ale femeii Sagetator

Trasaturile psihologice ale femeii nascute in zodia Sagetator

Femeile Sagetator se impart, de regula, in doua categorii. Pe de-o parte, sunt doamnele discrete si foarte elegante iar pe de cealalta parte sunt doamnele exuberante care adora sa fie in centrul atentiei. In orice categorie s-ar incadra, nativele acestei zodii sunt o incantare pentru suflet. Sunt prietene de nadejde pentru ca au obiceiul sa spuna lucrurilor pe nume insa o fac in asemenea maniera incat sa nu raneasca pe nimeni. Sinceritatea lor functioneaza ca un filtru pentru ca ii tine la distanta pe cei care au facut un hobby din a purta masti. Pe langa toate acestea, femeile Sagetator au cel putin 10 calitati importante prin care ies intotdeauna in evidenta.

Calitatile femeii Sagetator

Cele nascute in aceasta zodie au o curiozitate nativa aparte care le impinge inca de mici sa afle, sa invete si sa puna intrebari in permanenta. Tocmai de aceea, in copilarie ele sunt eleve excelente, uneori dificile pentru profesori iar mai tarziu, studente care nu se multumesc doar sa asimileze informatii ci sa experimenteze si sa puna in practica. Prin urmare, putem spune ca prima calitate care le defineste pe aceste doamne este inteligenta.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri