Setari Cookie-uri

Top 10 calitati ale femeii Sagetator

Trasaturile psihologice ale femeii nascute in zodia Sagetator

Femeile Sagetator sunt foarte aventuroase. Ele sunt atrase de nou, inedit, original. Tocmai de aceea, preferintele lor sunt destul de neobisnuite si cu siguranta iesite din tipare iar acest lucru se poate observa incepand de la stilul vestimentar pana la relatiile amoroase.

Tocmai penru ca le plac atat de mult lucrurile noi, femeile Sagetator sunt indragostite de calatorii. Atunci cand pleaca in excursii, foarte rar le vei gasi in magazinele de haine si de cosmetice. Inainte de toate, vor fi interesate de istoria si cultura tarii pe care o viziteaza apoi vor vrea sa ia pulsul culturii urbane pentru a invata lucruri noi despre oamenii din jur si pentru a-i intelege mai bine.

Nu trebuie sa mire pe nimeni ca femeile Sagetator se plictisesc destul de repede in dragoste. Acest lucru nu inseamna ca sunt nestatornice si nu poti pune baza pe sentimentele lor. Ele au nevoie de provocari constante si de surprize din partea partenerilor insa nu din seria celor care pot fi platite cu cash sau card. Fidelitatea si imprevizibilul sunt doi dintre factorii care le fac fericite pe aceste native intr-o relatie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc