Setari Cookie-uri

Top 10 calitati ale femeii Sagetator

Trasaturile psihologice ale femeii nascute in zodia Sagetator

Femeile Sagetator sunt foarte aventuroase. Ele sunt atrase de nou, inedit, original. Tocmai de aceea, preferintele lor sunt destul de neobisnuite si cu siguranta iesite din tipare iar acest lucru se poate observa incepand de la stilul vestimentar pana la relatiile amoroase.

Tocmai penru ca le plac atat de mult lucrurile noi, femeile Sagetator sunt indragostite de calatorii. Atunci cand pleaca in excursii, foarte rar le vei gasi in magazinele de haine si de cosmetice. Inainte de toate, vor fi interesate de istoria si cultura tarii pe care o viziteaza apoi vor vrea sa ia pulsul culturii urbane pentru a invata lucruri noi despre oamenii din jur si pentru a-i intelege mai bine.

Nu trebuie sa mire pe nimeni ca femeile Sagetator se plictisesc destul de repede in dragoste. Acest lucru nu inseamna ca sunt nestatornice si nu poti pune baza pe sentimentele lor. Ele au nevoie de provocari constante si de surprize din partea partenerilor insa nu din seria celor care pot fi platite cu cash sau card. Fidelitatea si imprevizibilul sunt doi dintre factorii care le fac fericite pe aceste native intr-o relatie.

Citește și:

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unei persoane iubita de o Sagetatoare este ca aceasta de pe urma nu este deloc pudica. Tocmai pentru ca le place sa testeze si sa experimenteze, Sagetatoarele vor face asta inclusiv cu sexualitatea lor. Daca se simt in siguranta si au incredere in parteneri, ele sunt dispuse sa incerce orice macar o data in viata ca sa isi dea seama exact ce le place si ce nu. Desigur, astel de aventuri sexuale trebuie discutate inainte cu ele pentru ca daca se simt presate in vreun fel in acest sens vor scapa rapid de partenerii incomozi.

Chiar si in cele mai grele momente din vietile lor, nativele acestei zodii nu isi vor pierde niciodata optimismul. Poate ca nu vor rade atat de des si nu vor avea atat de multa energie atunci cand le doare ceva insa cu siguranta in sufletul lor exista credinta bine inradacinata ca maine va fi mai bine.

Citește și:
  • Eva Timush i se alătură lui ADI pentru a cânta piesa Un pic
  • Piesa unei iubiri nebune - Anestezic - ADI
  • Un pic din sufletul lui ADI

Poti spune multe despre femeile Sagetator insa un lucru este cert: curajul nu le lipseste. Uneori nu sunt precaute si se avanta cu capul inainte insa ele gasesc intotdeauna in ele puterea de a o lua de la capat sau de a iesi din orice situatie complicata. De altfel, setea lor de aventura si de nou trebuie sa fie insotita de curaj. Altfel, aceste dorinte ar ramane neimplinite si s-ar transforma in frustratri.

Mana in mana cu vitejia femeilor Sagetator merge obiceiul lor de a avea initiativa. Indiferent ca e vorba de viata profesionala sau de o poveste de dragoste, ele nu vor astepta sa le pice din cer vreun premiu. Atunci cand isi doresc ceva, stiu exact cum sa obtina.

Dincolo de energia si exuberanta acestor native, de firile puternice si uneori excentrice se ascund suflete foarte sensibile care au nevoie de iubire. Aceasta latura a femeile Sagetator iese la suprafata doar in cele mai intime si mai intense momente.

Citește și:

Nativele acestei zodii sunt foarte sincere, asa cum spuneam insa dincolo de acest aspect, ele au darul de a depista imediat mincinosii. Nu au rabdare cu acestia si se intampla foarte rar sa acorde o a doua sansa daca sunt mintite.

Foto interior si prima pagina Maksim Vostrikov/ Shuttestock

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc