Teoria o stim cu totii: armonia in cuplu, in familie, in relatia cu prietenii se obtine cu vorba buna, iar acuzatiile si criticile sunt mai degraba distructive decat constructive. Totusi, in functie de caracteristicile semnului zodiacal, unii sunt predispusi la carcoteli si rautati greu de digerat si de ignorat.

Esti cel mai mare dusman al tau? Cum invingi auto-critica?

6 cele mai critice zodii

cele mai critice zodiiFoto: Voyagerix, Shutterstock

Fecioara e regina criticilor

Asa cum unele zodii sunt cunoscute pentru impulsivitate sau sensibilitate crescuta, tendinta de a critica este pentru Fecioare caracteristica de temelie. Guvernate de planeta Mercur, sunt foarte exigente cu toata lumea, inclusiv cu ele insele. Nimic nu se ridica la standardele lor.
Simtul critic exagerat le face de-a dreptul agasante, intorc pe toate partile orice detaliu si nicicum nu le poti intra in voie. Daca ai avut o zi linistita si armonioasa alaturi de o Fecioara, teme-te, a doua zi reprosurile s-ar putea tine lant. Daca nu invata sa fie mai deschise si mai tolerante, pierd multi prieteni.

Racul, pus mereu pe harta

Ei bine, cand critica – adica mai tot timpul, fie vorba-ntre noi- Racii pot fi de-a dreptul rautaciosi si nesuferiti. Mai ales femeile. Mereu gasesc ceva de obiectat si comentat, de la felul cum te-ai imbracat, pana la parfumul cu care te-ai dat. Nu se dau in laturi de la a te face cu ou si cu otet chiar si in public, de indata ce le-ai calcat pe coada. Sunt maestre cand vine vorba de santajul emotional, asa ca, nevinovat fiind, tot ajungi sa te simti nevoit sa-i ceri iertare manipulatorului Rac. Ai nevoie de nervi tari ca sa traiesti in prezenta unei astfel de persoane negative, care fierbe incontinuu si nu rateaza vreun prilej de a face observatii usturatoare.

O critica nu e un capat de tara. Invata s-o accepti!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: