Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele mai critice zodii

Afla daca te numeri printre cele mai critice zodii!

Capricornul, critic aspru

Capricornii au destule reguli de viata si idei preconcepute de la care nu se abat si pe care nu accepta sa le incalce nimeni. Sunt foarte suparaciosi si, fara sa-ti fi explicat pe indelete ce asteapta de la tine, daca nu te incadrezi milimetric in tiparele lor, e foarte posibil sa te bombardeze cu o ploaie de critici. Chiar daca de multe ori au dreptate, felul cum pun problema e atat de muscator si intepator, ca scoate din sarite si cel mai calm om.

Scorpionul are limba ascutita

Alaturi de Fecioara, Capricorn si Rac, se afla cu siguranta in topul celor mai critice zodii.
Foarte dificili si pretentiosi, Scorpionii nu concep sa fii mai prejos decat imaginea perfecta pe care ti-au atribuit-o. Daca nu corespunzi, atunci sa te tii! Sa le faci pe plac nu-i lucru usor, iar cand ii dezamagesti sunt de o franchete pe care nu ti-o doresti, insirandu-ti verde-n fata toate greselile facute sau inchipuite. Orgoliul netarmuit ii face sa nu accepte o infrangere, nici macar verbala, deci vor merge pana in panzele albe cu atacurile si jignirile, fara sa le pese ca te ranesc sau chiar te umilesc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc