Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele mai critice zodii

Afla daca te numeri printre cele mai critice zodii!

Leul ataca si stapaneste

Cum altfel sa critice Leul daca nu cu foc? Pentru ca-i place sa aiba intotdeauna dreptate, mai ca iti gaseste nod in papura doar ca sa initieze si sa castige inca o disputa. Se pricep de minune la predici moralizatoare, de parca sunt singurii de pe Pamant incapabili sa faca vreo greseala. Reprosurile Leilor sunt insa lipsite de masura si foarte enervante pentru cei care le primesc, mai ales daca se stiu nevinovati.

Berbecul, ca o tornada

Berbecii se aprind repede, reactioneaza impulsiv si infantil, fara sa se gandeasca la consecinte. Egoul netarmuit duce la o nevoie enorma de atentie, prin urmare se simt neglijati si jigniti din nimic. Cum l-ai enervat, cu incepe spectacolul. Critica violent, agresiv, scoate flacari pe nas si fum pe urechi, bate cu pumnul in masa sau da din picioare ca un copil razgaiat. Dupa ce trece momentul sensibil, ii cuprind regretele, a caror intensitate e direct proportionala cu puterea vorbelor veninoase aruncate la nervi. Criticile berbecului te pot pune pe fuga definitiv, daca esti o fire mai sensibila.

Citește și:

Foto prima pagina: Spectral-Design, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc