Setari Cookie-uri

Astrologie: Mancarea potrivita zodiei tale

Care sunt preferintele tale in materie de mancare in functie de zodie!

Un articol de Vladimir

Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut in stele by night. Peste cu ascendent in Varsator si Marte in Berbec. Pentru a-mi pastra apretul jobului de zi aleg sa va citesc viitorul sub protectia colantilor de super-erou.

---------

Unii adora mancarea si se bucura de o experienta culinara delicioasa mai ceva ca de o sedinta la un SPA de lux, altii se pot hrani fericiti doar cu stixuri sau fructe, fara sa-i atraga nici macar mirosurile celor mai imbietoare preparate. Zodia are si ea o contributie, mai mica sau mai mare, cand vine vorba de preferintele tale in materie de mancare.

Mancarea potrivita in functie de zodie

Foto: Foto: Rawpixel.com, Shutterstock

Berbec

Berbecii consuma multa energie si au o pofta de mancare incredibila. Mananca exagerat cand se enerveaza, fara sa tina cont ce baga sub nas: de la dulciuri, pana la chipsuri sau hamburgeri, in orice combinatii. Acest nativ e innebunit dupa mancarurile picante si daca se apuca de gatit, sunt toate sansele sa adauge condimente cu exces de zel. Adora sa experimenteze. Bine-ar fi sa mananci incet, relaxat si sa incerci alimente cu efect... calmant, precum bananele, ciupercile, somonul.

Citește și:

Taur

Taurii iubesc mancarea, in special pe cea traditionala, le bucura simturile si asta se poate vedea sub forma catorva kilograme in plus, mai ales ca nu prea fac miscare. Daca le aduci niscaiva soric si jumari, sunt cei mai fericiti din lume. S-ar putea sa ai probleme cu digestia daca esti Taur, pentru ca mananci cam gras si nu poti renunta sub nicio forma la paine. Te ajuta cereleale integrale incluse in meniul zilnic, merele, citricele.

Gemeni

Ii atrag retetele noi, originale, cu ingrediente inedite si mereu experimenteaza in bucatarie. Au o slabiciune pentru dulciurile pufoase si cremoase. O clatita sau o gogoasa cu ciocolata dau gata un Geaman la orice ora. In rest, nu se poate spune ca exagereaza cu mancarea. Daca iesi cu ei la masa, mai rar isi termina portia din farfurie. Rontaitul pe fond de stres e o posibila problema, dar poate fi satisfacut si cu alimente sanatoase, cum sunt legumele, fructele, semintele.

Citește și:

Rac

Gatitul iti place si te relaxeaza daca esti Rac, il consideri traditie de familie si te pricepi de minune la cele mai complicate retete, carora nimeni nu le poate rezista. Dulciurile sunt alinarea ta de cate ori te cuprind emotiile, fie ca esti bucuroasa ori trista. Ca sa elimini cantitatile enorme de zahar din meniu, inlocuieste budincile si prajiturile de casa cu fructe proaspete sau uscate. Renunta la sosuri si prajeli, altfel te pasc problemele digestive, in special legate de functia bilei.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc