Setari Cookie-uri

Astrologie: Mancarea potrivita zodiei tale

Care sunt preferintele tale in materie de mancare in functie de zodie!

Sagetator

Sagetatorii sunt mereu expusi riscului de a manca si de a bea prea mult, desi au perioade in care sunt atat de preocupati de alte treburi, incat uita cu desavarsire sa se hraneasca. Le place sa iasa cu prietenii, asa ca pizza, cartofii prajiti sau sendvisurile se regasesc destul de des la ei in meniu si nu-s deloc sanatoase, cauzand probleme digestive si hipertensiune la acesti nativi. Singurele care mai echilibreaza balanta sunt condimentele si verdeturile folosite frecvent.

Capricorn

Daca esti Capricorn, probabil n-ai probleme cu greutatea, pentru ca in general esti disciplinata si mananci echilibrat. Calitatea e mai importanta decat cantitatea pentru tine si mancarurile traditionale, gatite de mama, raman toata viata cele mai bune din lume. Pentru ca te agiti cam mult, risti o lipsa de calciu care-ti poate afecta oasele si dintii. Mananca lactate, portocale, orez brun si iesi mai mult la aer, ca sa acumulezi vitamina D.

Citește și:

Varsator

Nu se omoara cu gatitul, dar cand intra in bucatarie, rareori respecta o reteta de la cap la coada. Le place sa combine atat de ciudat ingredientele, incat ies din mainile lor mancaruri greu de imaginat si de digerat. Nici de la mancarea de tip fast-food nu se dau in laturi, dar cand se simte nevoia unei cure de detoxificare, o urmeaza fara probleme. Pentru ca adora legumele si verdeturile, pot deveni cu usurinta vegetarieni. Ceea ce e foarte bine, caci evita astfel riscul de diabet, la care sunt predispusi!

Pesti

Esti zodie de apa, prin urmare lichidele sa nu lipseasca din dieta ta! Cele sanatoase, desigur, precum supele, ciorbele, ceaiurile din plante, sucurile de fructe. Nu exagera cu alcoolul, mai ales cand mergi la petreceri, fiindca esti tentata sa pierzi sirul paharelor. Pestii nu mananca de nevoie, ci de placere, adora cinele romantice, la lumina lumanarii si aranjamentele atent alese. Iar printre slabiciunile lor culinare se numara, desigur, preparatele din peste si fructe de mare.

Citește și:

Foto prima pagina: Alexander Raths, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc