Setari Cookie-uri

Astrologie: Trucuri de frumusete in functie de zodie

Ce ritual de ingrijire este potrivit pentru tine, in functie de zodie!

Unele femei petrec ore in sir in fata oglinzii, aplicandu-si tot soiul de creme si produse de infrumusetare, altele mizeaza pe natural si sunt gata sa iasa din casa in numai cinci minute. Unele folosesc aceleasi produse de cand se stiu, altele sunt mereu in cautare de ceva nou. Aceste detalii, ca si problemele mai mici sau mai mari de frumusete la care esti predispusa, sunt influentate nu numai de genetica, ci si de zodia ta.

Trucuri de frumusete in functie de zodie

frumusete in functie de zodie
Foto: Subbotina Anna, Shutterstock

Berbec

Daca-ti apare un cos sau ti se rupe o unghie, faci o adevarata drama din asta, asa ca e de dorit sa ai mereu in geanta un baton corector, o pila, o unghiera. Esti predispusa la iritatii ale pielii pe sistem nervos sau pentru ca tot uiti sa te demachezi. Un ruj rosu iti da incredere in tine si te scoate din orice incurcatura!

Taur

Foarte conservatoare, esti genul de femeie care cu greu renunta la gama de produse preferata. Din cand in cand, e bine sa incerci ceva nou, pentru ca pielea sa beneficieze de mai multe substante nutritive. Machiajul tau e simplu, dar de efect, iar lumea te recunoaste dupa parfumul fin.

Citește și:

Gemeni

Esti tentata sa incerci toate produsele pe care le vezi la prietenele tale, fara sa-ti pese daca ti se potrivesc sau nu. Straduieste-te sa alegi creme si farduri in acord cu tenul tau, cere sfatul cosmeticienei sau, mai bine, pe al dermatologului. Aproape intotdeauna porti un accesoriu stralucitor, care te pune in evidenta.

Rac

Ca si tine, pielea iti este destul de fragila si sensibila. E bine sa alegi produse speciale cu efect calmant si tine mereu aproape apa termala, pe care o poti folosi permanent in locul celei iritante de la robinet. Foarte feminina si romantica, ochii sunt punctul tau forte si-ti place sa-i pui in evidenta.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc