Setari Cookie-uri

Astrologie: Trucuri de frumusete in functie de zodie

Ce ritual de ingrijire este potrivit pentru tine, in functie de zodie!

Sagetator

Pentru ca esti mai mereu pe fuga, o crema BB si un gloss usor de aplicat de scot oricand din incurcatura. Daca suferi de acnee ori iritatii ale pielii, o schimbare a dietei si o solutie de curatare iti sunt de real folos. In privinta ochilor, genele sunt punctul forte. Extensiile au fost create parca special pentru tine!

Capricorn

Ai mereu un aer serios, nu-ti sta in fire sa iesi in evidenta printr-un machiaj exagerat. In schimb, iti place sa folosesti creme si lotiuni pentru ten si corp si optezi pentru produse fine, de calitate. Mai ales iarna, pielea ta e foarte uscata, prin urmare aplica zilnic unturi si uleiuri pentru corp, dupa dusul de seara.

Varsator

Nu te dai in vant dupa fardurile stridente si nici nu folosesti prea multe creme. Alege una cu factor de protectie solara ridicat indiferent de sezon! Cu ea nu poti da gres! Zambetul e pentru tine cel mai frumos machiaj, iar parfumul potrivit te binedispune instant, de aceea nu trebuie sa-ti lipseasca niciodata din poseta.

Citește și:

Pesti

Pentru ca iubesti apa, profita de baia de seara pentru a-ti hrani pielea, adaugand in ea uleiuri speciale cu efect de catifelare. Produsele hidratante iti prind bine la orice ora, atat pentru corp, cat si pentru ten. Apa termala, apa tonica, infuziile din plante sunt si ele potrivite pentru ingrijirea zilnica a unei femei Peste.

Foto prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc