Setari Cookie-uri

Astrologie: Trucuri de frumusete in functie de zodie

Ce ritual de ingrijire este potrivit pentru tine, in functie de zodie!

Leu

Pui mare pret pe ingrijire. Prea mare, poate, fiindca esti tentata sa investesti sume impresionante in cele mai noi si scumpe produse, fara sa ai siguranta ca sunt si eficiente. Pentru ca te agiti si vorbesti mult, sa ai un balsam de buze mereu in geanta ti-ar prinde bine. Pentru ochi, nu dai gres cu machiajul cat-eye, iar parul poarta-l liber!

Fecioara

Delicata si dulce, nici n-ai nevoie de machiaj ca sa iesi in evidenta, cu toate astea iti place sa stralucesti, la propriu. Esti foarte pretentioasa cand iti alegi produsele de ingrijire si foarte bine faci! Uita-te cu atentie pe lista de ingrediente si mizeaza pe cele naturale, care hranesc pielea fara sa-i dauneze.

Balanta

Nu prea ai rabdare sa urmezi o rutina de ingrijire. Ai putea fi uimita de rezultate daca folosesti consecvent o gama intreaga de produse ca la carte: crema de zi, de noapte, de ochi, ser hidratant. Guvernata de Venus, frumusetea ta e naturala, asa ca nu exagera aplicand prea mult machiaj! Pune-ti sprancenele si buzele in evidenta, e suficient!

Citește și:

Scorpion

Misterioasa si incitanta, machiajul smokey eyes te prinde de minune. Toate grijile pe care ti le faci din nimic ti se citesc inainte de vreme pe chip sub forma ridurilor de expresie, daca nu iei masuri. Aplica produse cu efect antiimbatranire si nu neglija masajul facial. Macar cinci minute, seara.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc