Setari Cookie-uri

Horoscopul realist: Egoism, lacomie, desfrau - ce pacate ti-a adus ZODIA ta?

Afla care sunte cele mai mari pacate ale fiecarei zodii!

Se spune ca si cel mai drept om greseste de sapte ori pe zi. In functie de semnul zodiacal, unii abuzeaza de acest „privilegiu“ si sunt mai tot timpul ba din cale-afara de mandri, ba avari, maniosi sau iubareti... si nu in patul conjugal. Tu ce pacate ai?

Care sunt pacatele zodiei tale

pacatele zodiilor Foto: AlexAnnaButs, Shutterstock

Berbec

Nu esti nici pe departe un sfintisor. Nervos, certaret, egoist, lista ta de pacate e cam lunga. Si sa nu uitam ca trisezi fara mustrari de constiinta in competitii de orice fel, oricum nimeni nu merita mai mult decat tine primul loc, nu-i asa? Cel mai mult gresesti la manie, cand esti nervos ranesti fara menajamente.

Taur

Lacomia e pacatul tau capital. Nu stii ce inseamna cumpatarea. Arunci banii pe tot felul de lucruri scumpe, luxoase, fara sa-ti fie neaparat necesare. Iti place calitatea si investesti in ea. Nu la fel de usor cheltuiesti cand vine vorba sa-i ajuti pe cei nevoiasi. Dragostea pentru lucrurile materiale iti alunga multi prieteni.

Citește și:

Gemeni

Tu esti mereu nemultumita, iarba ti se pare mai verde in curtea vecinului si capra lui mai frumoasa. Invidia e pacatul care te defineste, dar nici mandria si lacomia nu-ti sunt straine. Fidelitatea nu e punctul tau forte. Fire duala, alunecoasa, ispitesti si te lasi ispitita cu mare placere, chiar daca esti asteptata acasa.

Rac

Crezi in Dumnezeu, dar porunca iubirii aproapelui o duci la extrem. Atat de mult ii iubesti, incat vrei sa-i controlezi zi si noapte, iar asta numai dragoste nu se cheama. Foarte iscoditoare, ii descosi pe ceilalti pentru ca mai apoi sa-i prinzi cu garda jos si sa-i invingi cu propriile... secrete. Ai mereu toane si poti fi agasanta.

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc