Setari Cookie-uri

Horoscopul realist: Egoism, lacomie, desfrau - ce pacate ti-a adus ZODIA ta?

Afla care sunte cele mai mari pacate ale fiecarei zodii!

Sagetator

Ai atatea pacate preferate, ca e si greu sa te opresti numai la cateva. Esti nesabuita, iti lipseste tactul, pui sare pe rana si nici macar nu-ti dai seama ca cel de alaturi se zvarcoleste de durere sub ochii tai. Si nu poti fi fidela. Chiar daca te leaga multe de partenerul tau, mereu te lasi prinsa in mrejele pasiunilor ademenitoare.

Capricorn

Foarte orgolios si egoist, greu intinzi o mana de ajutor cuiva. Avaritia e trasatura ta definitorie, vrei totul doar pentru tine, nu imparti nimic, nici cand isi prisoseste. Exceptii: persoanele de la care poti primi ceva in schimb. Si calci peste cadavre ca sa-ti atingi scopul dorit, mai ales daca-ti aduce castiguri banesti.

Varsator

Pacatul lui Lucifer e si al tau: trufia. Esti asa de mandru ca n-ai recunoaste ca ai gresit nici cand se vede de la o posta. Esti rebela, intoleranta si te superi usor cand ceilalti nu-ti canta in struna. Pastrezi distanta in toate relatiile pe care le ai, nu te implici trup si suflet, pastrezi emotiile intense ascunse intr-un colt de suflet.

Citește și:

Pesti

Esti credincioasa, dar si superstitioasa. Foarte posibil sa-ti ghicesti in cafea sau sa crezi in reincarnare, ceea ce nu e tocmai conform cu religia crestina. Ii analizezi in amanunt pe cei din jur si de multe ori invidia pune stapanire pe tine. De multe ori, te complaci in situatii deplorabile si n-ai curaj sa te ridici.

Foto prima pagina: popovartem.com, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc