Setari Cookie-uri

Astrologie: Piramida olfactiva a zodiilor. Notele benefice pentru semnul tau

Caracteristicile zodiei te ajuta sa alegi parfumul potrivit!

Fiecare femeie are un parfum preferat, de care nu se desparte. Sau chiar o colectie-ntreaga de arome la sticluta. Parfumul pe care alegem sa-l purtam ne influenteaza starea de bine, ne energizeaza sau ne calmeaza, alunga stresul, ne face reconcilianti sau, dimpotriva, ne irita. Tocmai pentru ca ar trebui sa ni se potriveasca si sa ne reprezinte in functie de emotiile si firea noastra, caracteristicile zodiei te ajuta sa alegi parfumul potrivit!

Ce parfum te caracterizeaza in functie de zodie

parfumul zodiei tale Foto: Africa Studio, Shutterstock

Berbec

Levantica si portocalul sunt ideale pentru a potoli inflacararea specific berbeceasca. Citricele in general alina migrenele de care suferi destul de des din cauza nervozitatii native. Santalul iti aduce calm si bunastare, iar notele de cedru te ajuta sa ramai cu picioarele pe pamant.

Taur

Aroma trandafirului e aliatul tau cand treci prin momente dificile, iar daca vrei sa cuceresti pe cineva iremediabil, alege un parfum floral, al carui miros predominant sa fie cel de crin.
Ienuparul te salveaza cand nu-ti poti controla pofta de mancare!

Citește și:

Gemeni

Biblicele arome de smirna si tamaie sunt sfinte pentru nativii zodiei Gemeni, mai ales cand nu se simt tocmai in apele lor, ajutandu-i sa redobandeasca armonia dintre trup si suflet. Lavanda iti echilibreaza personalitatea duala, aducandu-ti doza de echilibru de care ai nevoie.

Rac

Iasomia si nufarul sunt parfumurile potrivite sensibilului Rac. S-ar putea sa ai o slabiciune si pentru florile de lacramioare, ideale pentru cei stresati, deci si pentru tine. Vrei sa iti seduci partenerul cat ai clipi? Incearca uleiul esential de neroli, adaugat in apa de baie sau presarat in dormitor.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc