Setari Cookie-uri

Astrologie: Piramida olfactiva a zodiilor. Notele benefice pentru semnul tau

Caracteristicile zodiei te ajuta sa alegi parfumul potrivit!

Sagetator

Cand treburile te impresoara din toate partile si simti ca nu mai faci fata, rozmarinul te ajuta sa-ti limpezesti mintea si sa-ti faci ordine in ganduri. Si santalul e potrivit celor nascuti sub semnul Sagetatorului. Fructele si florile iti fac zilele mai vesele si colorate!

Capricorn

Trandafirul si lavanda sunt esentele cu care rezoneaza cel mai bine Capricornii. Nativele sunt cucerite iremediabil daca primesc aceste flori in dar! Busuiocul si menta sunt ideale in caz de stari de nervozitate, chiar daca aroma vine dintr-un ceai, nu dintr-o sticluta de parfum.

Varsator

Santalul si mirtul iti aduc succes pe toate planurile, emotional, social, profesional, sexual. Pentru o seara pasionala n-ai cum sa dai gres folosind un parfum pe baza de ylang-ylang, iar uleiul esential de neroli iti sporeste creativitatea. Scortisoara iti aduce calm si optimism.

Citește și:

Pesti

Pestii sufera de multe ori dezechilibre emotionale si au nevoie de stimulente pentru plus de energie. Cimbrul si ienuparul sunt aromele care le dau incredere in ei si spor in toate. Santalul reduce semnificativ anxietatea si te ajuta sa te regasesti, plus ca e in armonie cu latura mistica a Pestilor.

Foto prima pagina: Olena Petrus, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc