Setari Cookie-uri

Astrologie: Piramida olfactiva a zodiilor. Notele benefice pentru semnul tau

Caracteristicile zodiei te ajuta sa alegi parfumul potrivit!

Leu

Santalul este parca special creat pentru pasionala zodie a Leului, sporindu-i farmecul si senzualitatea. Isopul te pune pe picioare in perioadele in care nu mai faci fata ritmului ametitor de zi cu zi, iar trandafirul iti scoate la suprafata latura romantica.

Fecioara

Aromele de brad sau pin nu te ajuta doar cand iti da tarcoale vreo raceala, ci si cand te simti debusolata. Nici pelinul nu-i asa amar pentru Fecioare, dimpotriva, li se potriveste manusa in zilele in care se simt dezechilibrate emotional sau lipsite de energie.

Balanta

Pentru Balantele superstitioase, tamaia e totodata parfum si talisman, intrucat functioneaza ca un scut impotriva energiilor negative. Salvia e ajutorul tau de nadejde cand ai nevoie sa te destresezi, iar noptile fierbinti de iubire au fara doar si poate aroma de trandafir.

Scorpion

Nucsoara te ajuta sa treci cu brio prin momentele grele si-ti aduce energie cand iti epuizezi toate resursele interioare. Iar parfumul de crin scoate la iveala tot ce ai mai bun si atractiv, transformandu-te cat ai clipi intr-o fiinta de-a dreptul irezistibila, mai ales pentru sexul opus!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc