Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2017

Afla ce suprize au pregatit astrele pe plan amoros in luna februarie!

Cum sa-ti mearga cu dragostea in luna iubirii? Ar trebui sa plutesti pe un norisor roz si sa te bucuri de cele mai tandre momente in doi. Doar ca zilele indragostitilor sunt si o provocare pentru multe cupluri, nu doar motiv de sarbatoare. Daca veti trece cu brio sau nu testul de anul asta, depinde si de influenta astrelor, care ne induc o doza consistenta de adrenalina in perioada urmatoare!

Horoscopul dragostei in luna februarie 2017

horoscop dragoste februarie 2017 Foto: Rainer Fuhrmann, Shutterstock

Horoscop dragoste februarie 2017 Berbec

Unii Berbeci trec printr-o ruptura sentimentala dureroasa si neasteptata. Macar nu-ti lipsesc prietenii dragi si nici ocaziile de a cunoaste oameni noi, interesanti! Poti intalni pe cineva cu ajutorul retelelor de socializare sau la vreo intalnire cu un grup mai mare de cunoscuti. Chiar daca o sa te dai cu fundul de pamant tipand in gura mare ca nu mai vrei pe nimeni, toate trec si o iei de la capat!

Citește și:

Horoscop dragoste februarie 2017 Taur

Taurii traiesc o luna pasionala, astrele sunt de partea lor si le scot in cale la momentul potrivit persoana pe care o purtau in gand de multa vreme. Ar putea fi vorba doar de o aventura trecatoare, dar nici nu conteaza asta, cata vreme e intensa. Astrele iti pot aduce aproape tot acum, real sau virtual, o persoana draga pe care n-ai mai intalnit-o de ani de zile.

Horoscop dragoste Gemeni februarie 2017

In prima parte a lunii, Gemenii sunt mai cuceritori ca oricand, le vin la tanc replicile potrivite, o adevarata incantare pentru sexul opus. Daca te afli deja intr-o relatie, vei fi pus la zid pe motiv ca petreci prea mult timp la serviciu si prea putin cu persoana iubita. Fa in asa fel incat sa echilibrezi balanta si sa-i demonstrezi partenerului ca pentru tine chiar e important ce simte!

Horoscop dragoste Rac februarie 2017

Pune mai mult pret pe nevoile tale, da-ti sansa sa te intelegi, sa te accepti asa cum esti si abia apoi vei putea fi cu adevarat deschisa in relatia cu partenerul. In familie lucrurile sunt linistite, comunici usor si sarbatoresti iubirea acasa, intr-o atmosfera intima, cu mancare buna, asa cum iti place. Daca esti singura, poti descoperi acum pe cineva care te are la inima de multa vreme, dar nu ti-a marturisit.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc