Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2017

Afla ce suprize au pregatit astrele pe plan amoros in luna februarie!

Horoscop dragoste februarie 2017 Sagetator

Astrele pun niscaiva presiune pe latura sentimentala a vietii tale. Aproape ca te sufoca nevoia de libertate, nu accepti nicio contrangere din partea partenerului, nu faci niciun compromis. Daca treci printr-unul din acele momente in care iti vine sa-ti iei lumea in cap si sa fugi, gandeste-te mai intai la ceea ce simti pentru omul de langa tine si vezi daca merita sa ramai.

Horoscop dragoste Capricorn februarie 2017

Lasa socotelile pentru altadata, mai ales pe cele financiare. Incearca sa fii mai romantica si mai atenta decat de obicei, partenerul pare sa aiba nevoie de asta si-ti va raspunde cu aceeasi moneda.
Esti singura? Nu uita ca, uneori, e chiar mai bine sa faci tu primul pas. Daca te simti puternic atrasa de cineva, asculta-ti intuitia si nu astepta sa te abordeze el!

Horoscop dragoste Varsator februarie 2017

Daca ti-ai pus in gand sa-ti lasi partenerul fara cuvinte in luna indragostitilor, surpriza pe care i-ai pregatit-o chiar are efectul scontat. Nu pentru ca e cine stie cat de originala sau costisitoare, ci pentru ca tu emani un magnetism aparte, cuceritor. Chiar daca el n-a fost pe masura asteptarilor tale de data asta, cu siguranta are toate motivele sa se revanseze. Da-i o sansa!

Citește și:

Horoscop dragoste Pesti februarie 2017

Daca esti la inceput de relatie si ai impresia ca lucrurile avanseaza intr-un ritm prea rapid, spre sfarsitul lunii astrele iti dau chef de vorba si ti-e mult mai usor sa exprimi ceea ce simti. Incearca o iesire la SPA cu iubitul tau, e o forma de relaxare la-ndemana pe care o meritati amandoi si nici ca poate exista mod mai placut de a sarbatori iubirea, mai ales pentru tine!

Foto prima pagina: StudioSmart, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc