Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2017

Afla ce suprize au pregatit astrele pe plan amoros in luna februarie!

Horoscop dragoste Leu februarie 2017

Imediat dupa jumatatea lunii te asteapta zile si nopti pline de romantism, declaratii infocate, dragoste nebuna. E un moment prielnic sa faceti urmatorul pas in relatie, sa va mutati impreuna sau chiar sa vorbiti despre casatorie, despre un copil. Daca esti deja casatorita, pregateste-te pentru o portie zdravana de socializare in doi la petreceri, cu prietenii. Gelozia va fi singurul motiv serios de cearta!

Horoscop dragoste februarie 2017 Fecioara

Esti sensibila in perioada asta si fereasca Sfantul sa nu primesti atentia si cadourile pe care le astepti! Nu face taraboi prea mare, nu de alta, dar situatia astrelor e tensionata si s-ar putea sa ramai chiar singura daca nu lasi de la tine niciun pic. Invata sa te adaptezi din mers in functie de situatia pe care o intampini si sa te uiti mai putin in curtea vecinului.

Citește și:

Horoscop dragoste februarie 2017 Balanta

Ai de trecut peste niste discutii in contradictoriu cu partenerul, care face tot posibilul sa-si impuna punctul de vedere intr-o chestiune care te scoate de-a dreptul din minti. In jur de 20 februarie te transformi intr-o cuceritoare, flirtezi in asa fel ca nimeni nu poate ramane indiferent. Daca esti singura, iti dau tarcoale mai multi admiratori, dar te dezamagesc unul cate unul.

Horoscop dragoste Scorpion februarie 2017

Mai ales spre finalul lunii, petrece mai mult timp cu cei dragi, chiar daca trebuie sa-ti iei o zi, doua de concediu special pentru asta. O iesire in doi de Ziua Indragostitilor e o surpriza cu beneficii de ambele parti, asa ca vino tu cu propunerea, daca el n-a facut-o inca. Poate sa reapara brusc o iubire din trecut, iar in sufletul tau sa se dea o lupta grea.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc