Setari Cookie-uri

Astro-Premiile Recunostintei pentru fiecare zodie: Care este Darul tau de Aur catre lume?

Acest Dar este amprenta ta astrologica, un dar interior cu un potential creator si vibrational extraordinar.

Leu – Premiul Recunostintei pentru Stralucire Solara

Iti multumim, draga Leu, pentru toate lectiile pe care le avem de invatat de la tine. Darul tau de Aur este enimamente unul solar prin natura zodiei si a personalitatii tale. Tu inspiri, insufletesti, motivezi, vitalizezi, mobilizezi. Ai o fire increzatoare si sigura pe sine care reuseste sa straluceasca fara cel mai mic efort. In acelasi timp, caldura sufletului tau, demnitatea, energia si expresivitatea fiintei tale te ajuta sa dai viata si dinamism lumii. Tu esti cel care intuieste si scoate la lumina si darurile de aur ale celorlalti.

Fecioara – Premiul Recunostintei pentru Simtul Responsabilitatii

Iti multumim, draga Fecioara, pentru ca ne arati atat de bine ca trebuie sa ne asumam intotdeauna ceea ce suntem si ceea ce facem. Esti un model de responsabilitate si de integritate, de pasiune si implicare in ceea ce faci. Darul tau de Aur este extrem de valoros caci tu ne arati ce inseamna sa pui suflet, resurse, constiinciozitate si atentie la detalii pentru a crea un strop de perfectiune in lucruri. Prin intermediul tau, reusim sa gasim frumusete si implinire in ceea ce intreprindem.

Citește și:

Balanta – Premiul Recunostintei pentru Gasirea Echilibrului

Iti multumim, draga Balanta, pentru ca ne oferi zi de zi o lectie importanta despre cum sa acceptam contrariile care exista in noi, aducandu-le in schimb la un echilibru. Darul tau de Aur nu are egal caci echilibrul este chintesenta pacii in lume. Doar atunci cand suntem impacati cu noi insine si cu ceilalti, lumea va fi dupa chipul si asemanarea noastra. Apreciem la tine sinceritatea fiintei tale, faptul ca nu incerci sa fii niciodata ceea ce nu esti, modul eficient si rapid in care rezolvi problemele si gasesti solutii care sa ii multumeasca pe toti. Te felicitam pentru integritatea personalitatii tale, pentru usurinta de a socializa, pentru capacitatea de a ii inspira pe ceilalti traind frumos.

Scorpion – Premiul Recunostintei pentru Profunzimea si Focul Trairilor

Iti multumim, draga Scorpion, pentru diversitatea, misterul si profunzimea pe care le aduci in lume. Tu faci lumea sa fie un loc mult mai interesant si inedit, conferindu-I pasiune si inflacarare. Darul tau de Aur este cu adevarat de aur si avem nevoie de acest foc creator si mistic care se ascunde in interiorul tau. Personalitatea ta inflacarata, activa, instinctuala, misterioasa exercita de multe ori fascinatie asupra celor din jur. Ai abilitatea de a te transforma si regenera de mai multe ori de-a lungul vietii, iar in interiorul tau zace un potential enorm. Acest potential, daca este utilizat constructiv si pozitiv, poate reforma lumea. Poate chiar sa o zguduie din temelii pentru a o reface la loc.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc