Setari Cookie-uri

Astro-Premiile Recunostintei pentru fiecare zodie: Care este Darul tau de Aur catre lume?

Acest Dar este amprenta ta astrologica, un dar interior cu un potential creator si vibrational extraordinar.

Sagetator – Premiul Recunostintei pentru Spiritul tau Liber

Iti multumim, draga Sagetator, pentru ca ne insufli dragostea pentru libertate, mai ales pentru libertatea de a fi. Darul tau de Aur este atat de valoros incat de multe ori oamenii ar sacrifica totul pentru a-l avea. Prin firea ta independenta, iubitoare de calatorii, explorare si expansiune, ne arati ce inseamna evolutia. Spiritul tau este optimist, darz, generos, intelept, inteligent, incapabil de a fi subjugat. Pentru libertatea opiniilor si a convingerilor tale, esti gata sa stai demn si neinfricat in fata oricui. Nu poti fi manevrat, manipulat sau subjugat. In visele si visurile tale, zbori liber catre cerurile cele mai inalte.

Capricorn – Premiul Recunostintei pentru Maturitatea Emotionala

Iti multumim, draga Capricorn, pentru lectia de stabilitate si maturitate emotionala pe care ne-o oferi. Darul tau de Aur este o piatra rara care merita a fi pusa la temelia fiecarei povesti despre succes si implinire. Lumea are nevoie de stabilitatea, siguranta, protectia pe care le inspiri si le oferi. Esti de o maturitate interioara de exceptie care te ajuta sa vezi lucrurile in profunzime, cu intelepciune si tact. De asemenea, esti un bun strateg, cu o vointa puternica, iti cunosti foarte bine scopul in viata si iubesti lucrurile solide, durabile.

Citește și:

Varsator - Premiul Recunostintei pentru Inovatie

Iti multumim, draga Varsator, pentru originalitatea viziunilor si a perspectivelor tale. Tu esti cel care reformeaza lumea si ii arata calea catre viitor, iar Darul tau de Aur aproape ca este transcedental. Tu esti una cu umanitatea. Visezi sa schimbi lumea in mai bine si sa o faci sa fie libera de limite, limitari si norme. Ca personalitate, esti empatic, afectuos, tandru, transparent, iubesti diversitatea, toleranta si prietenia. Setea ta de cunoastere te conduce pe drumuri nonconformiste, de multe ori uimindu-i pe cei din jurul tau cu alegerile tale. Ai o energie creatoare si reformatoare fantastica care trebuie insa bine gestionata si canalizata intru scopuri pozitive.

Pesti – Premiul Recunostintei pentru Puterea de Compasiune

Iti multumim, draga Pesti, pentru ceea ce esti. Iti multumim pentru sufletul tau bun si cald, pentru capacitatea ta de a ierta, pentru delicatetea de a fi, pentru devotamentul tau, pentru generozitatea si stropul de romantism si frumos pe care il aduci in toate relatiile tale. Darul tau de Aur este unul extrem de valoros, este poate cel mai aproape de adevarata natura umana. A fi capabil sa observi emotiile celorlalti si a fi capabil sa le intelegi si sa empatizezi cu ele, chiar si atunci cand sunt negative, este un dar mare, un dar care arata un spirit evoluat, spiritual, profund. In ciuda jovialitatii si a umorului tau, esti o fire interiorizata, misterioasa, care iti lasa impresia ca niciodata nu ai cunoscut-o in totalitate. Esti atras de spiritualitate, ocultism, arta.

Citește și:

Foto prima pagina: Urszula Lysionek, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc