Setari Cookie-uri

Astrologie: Fa-i pe plac sefului in functie de zodie!

Cum sa-i intri pe sub piele sefului in functie de zodia lui!

Cine nu-si doreste o atmosfera cat mai relaxata la munca, locul unde petreci mai bine de opt ore pe zi, cinci zile pe saptamana? Degeaba te-ntelegi bine cu colegii daca seful nu te are la suflet. Scapa de stres si fa-ti viata mai usoara, intrandu-i pe sub piele in functie de zodie!

Cum e seful tau in functie de zodie

sef in functie de zodie Foto: Khakimullin Aleksandr, Shutterstock

Berbec

E convins ca nimeni nu poate face lucrurile mai bine ca el, asa ca tine sa-ti arate intotdeauna ca are dreptate. Daca nu te descurci cu vreo sarcina, e in stare sa te dea la o parte si sa-ti arate el, tafnos, cum se face, repede si bine. Nu-l pune in situatia de a munci dupa tine si nu-i servi scuze nefondate, nu le inghite! Si nicidecum nu-l contrazice! Trebuie sa-ti cunosti locul cand ai un sef Berbec.

Taur

Sunt unii dintre cei mai exigenti sefi, nu-ti merge bine daca te abati de la regulile impuse de ei sau daca nu-ti termini la timp treburile multe pe care ti le dau in grija. Obsedat de munca, seful Taur o sa-ti pretinda acelasi devotament de care el insusi da dovada si apreciaza lucrul bine facut. In schimb, nu e foarte prompt cand trebuie sa-ti raspunda la solicitari. Nu lua decizii fara sa-i ceri parerea.

Citește și:

Gemeni

E genul de sef cu care poti vorbi liber despre orice. Daca te nemultumeste ceva, daca iti doresti o marire de salariu, cu el poti negocia fara sa-ti faci griji ca ti-a pus gand rau. Angajatii deschisi la minte, cu idei originale sunt preferatii lui. Nu doar ca primeste bucuros sugestii, dar le chiar adora! Lipseste mult de la birou, insa nu-ti face de cap in timpul asta, nu-i place deloc!

Rac

Nu e foarte concis, nici hotarat, asa ca de multe ori trebuie sa ghicesti ce vrea de la tine cand iti plaseaza o sarcina. Familist convins, Racul vrea sa se simta la serviciu ca acasa si postura de sef ii permite sa-si aleaga echipa cu care se simte in largul lui. Daca esti implicat si devotat, ai toate sansele sa fiti cei mai buni prieteni. Cand e ziua lui de nastere, organizeaza-i o petrecere surpriza. Va tine minte!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc