Setari Cookie-uri

Astrologie: Fa-i pe plac sefului in functie de zodie!

Cum sa-i intri pe sub piele sefului in functie de zodia lui!

Leu

Calitatile de lider ale Leului sunt cunoscute, prin urmare cu siguranta multa lumea are ca sef un nativ din aceasta zodie. Nu suporta sa-l contrazici, mai ales in public si in niciun caz nu-i comenta deciziile, fiindca sigur nu-ti doresti sa-i auzi racnetele. Daca esti alaturi de el, il ajuti in perioadele aglomerate si-l lauzi pentru cat e de bun si eficient in tot ce face, il castigi de partea ta!

Fecioara

Foarte critici, nativii din zodia Fecioara iti vor gasi cusururi chiar si unde nu sunt. Ai nevoie de rabdare cu carul ca sa-i suporti unui asemenea sef capriciile si incapatanarea de care da dovada si cand nu are dreptate. Chiar daca nu urla si nu tranteste, tot te face sa-si doresti sa intri sub pamant cand faci vreo greseala. Are mania controlului si nu suporta dezordinea.

Balanta

Echilibrat si foarte corect, e o bucurie sa faci parte din echipa lui! Intelegator, empatic, nu te sanctioneaza decat daca o faci lata de-a dreptul. Maleabil, nu-si va impune deciziile fara sa se consulte cu angajatii si nu-ti poarta pica daca ideile tale difera de ale lui. Nu suporta de nicio culoare barfele si persoanele negative, care pun mereu raul in fata.

Citește și:

Scorpion

In niciun caz nu-ti vorbi de rau seful Scorpion, fiindca daca se intampla sa afle, zilele ca angajat iti sunt numarate. Dificil si exigent, ii sare tandara destul de usor si nu iarta nimic. Ai face bine sa te imprietenesti cu el si sa nu te pui rau nici cu colegii, fiindca e usor influentabil, suspicios si inclinat sa dea crezare zvonurilor cae-i trec pe la urechi. E greu, daca nu imposibil, sa obtii o marire de salariu de la el!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc