Setari Cookie-uri

Astrologie: Fa-i pe plac sefului in functie de zodie!

Cum sa-i intri pe sub piele sefului in functie de zodia lui!

Sagetator

Nu e genul de sef care vrea sa fie totul mereu cum zice el! Respecta opiniile si libertatea fiecaruia, iar atata timp cat iti indeplinesti la timp sarcinile, e generos cu invoirile si zilele libere. E un noroc chior sa ai un astfel de sef generos, deloc egoist. Poate fi un prieten bun si in afara orelor de program. De fapt, mergi la sigur daca ii impartasesti vreun hobby si iesiti impreuna cu acest pretext.

Capricorn

Constiincios, vrea sa fie totul pus la punct, de aceea nu se da in laturi de la sarcinile dificile: munceste cot la cot cu subalternii, nu intarzie la serviciu si nici nu pleaca primul, fiind un exemplu pe care trebuie sa-l urmezi daca vrei sa fii vazuta cu ochi buni. Seful Capricorn stie tot ce se vorbeste si se petrece in jurul lui, chiar daca nu spune. Trebuie sa fii cu adevarat remarcabil ca sa te observe!

Varsator

Nu e un sef dictatorial, dar nici nu sta prea mult pe ganduri cand vine vorba de a plasa atributii noi. Spune-i daca nu mai faci prea multelor sarcini de serviciu, e obiectiv si ai toate sansele sa te inteleaga. Pot exista momente tensionate, dar in mare parte un sef Varsator face tot posibilul sa te motiveze, sa te incurajeze si-ti recunoaste meritele! Si nu renunta usor la oamenii cu care lucreaza!

Citește și:

Pesti

Nu suporta sa muncesti mecanic, doar de dragul de a-ti termina treaba si de a bifa niste sarcini pe o lista. Daca vrei sa-l cuceresti, trebuie sa te implici trup si suflet. Obisnuieste sa ia decizii in functie de intuitie si afinitati, mai degraba decat analizand cu obiectivitate starea de fapt. Foarte tolerant, daca treci printr-o situatie dificila, te poti baza pe el, dar ai grija sa fii la randul tau atenta si sa-i sari in ajutor de cate ori poti!

Foto prima pagina: Sergey Nivens, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc