Setari Cookie-uri

Astrologie: Nu-ti aduce anul ce-ti aduce luna in care te-ai nascut

Descopera care este semnificatia lunilor de nastere!

Mai

Nu se tem de schimbare, ba chiar o asteapta cu bratele deschise. Nehotarati, se plictisesc usor. Nu depind de nimeni, calatoresc mult, ies din zona de confort fara sa faca nazuri, ca sa poata evolua. Sunt prompti si stiu sa recunoasca oportunitatile atunci cand le apar in cale. Comunicativi, nu le place sa fie singuri si au o viata sociala activa.

Iunie

Pentru persoanele nascute in iunie, latura spirituala e mai importanta decat cea materiala. Empatici, sensibili, emotivi, politicosi, fac totul pentru binele celor dragi. Ezita mult cand au de luat decizii. Nu fug de responsabilitati, ceea ce garanteaza avansarea pe scara ierarhica. Le place stabilitatea, fara sa se blazeze in activitati de rutina.

Iulie

Daca te-ai nascut in iulie, esti intr-o permanenta transformare, plin de energie, iei in serios orice oportunitate de dezvoltare personala si profesionala. Sensibilitatea excesiva poate crea ceva necazuri in viata sentimentala. Aparent mereu veseli si lipsiti de griji, cei nascuti in iulie se framanta intens si sufera profund, dar isi ascund cu maiestrie lacrimile.

Citește și:

August

Extrovertit si sociabil, se simte bine cand e inconjurat de oameni. Lupta pana in panzele albe cand isi doreste un lucru. Este foarte expresiv, deschis, sincer, spune lucrurile pe sleau. Lider prin definitie, ii place sa-si impuna punctul de vedere si are o cariera infloritoare de-a lungul vietii. Uneori se bazeaza excesiv pe logica si ratiune.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc