Setari Cookie-uri

Astrologie: Nu-ti aduce anul ce-ti aduce luna in care te-ai nascut

Descopera care este semnificatia lunilor de nastere!

Septembrie

Cei nascuti in septembrie au vocatii, vise, idealuri pe care le urmeaza cu sfintenie toata viata, fara sa se abata de la drumul drept. Sunt precauti, perfectionisti si critici, foarte selectivi cand leaga relatii noi de orice natura, au pretentii mari de la oamenii din viata lor. Ranchiunosi, nu trec usor peste dezamagiri si nu uita raul facut.

Octombrie

Ambitiosi, se bazeaza inainte de orice pe propriile forte. Ies invingatori din cele mai multe situatii, chiar daca nu au aliati in lupta. Cu toate astea, evita cat de mult se poate confruntarile si fac orice este necesar ca sa nu le fie tulburata linistea, stabilitatea fiind esentiala pentru ei. Ii incanta prezenta oamenilor si le place sa vorbeasca mult.

Noiembrie

Prefera de multe ori sa ramana singuri, decat sa faca pasul cel mare spre altar. Introvertiti si secretosi, cu greu fac declaratii si se pricep de minune sa-si ascunda sentimentele. Sunt atrasi de alte meleaguri, de aceea calatoresc mult si cu folos. Pasionali, reactioneaza dupa cum le dicteaza inima, fara sa ia in calcul toate riscurile.

Citește și:

Decembrie

Firi singuratice, le place libertatea si detesta constrangerile. Sunt persoane loiale, de incredere, cu un simt al umorului dezvoltat, generoase, dar si orgolioase. Nerabdatori, urasc blazarea si se afla intr-o permanenta cautare de nou. Adora sa se simta iubiti, apreciati, sa fie laudati si nu functioneaza altfel.

Foto prima pagina: Lukiyanova Natalia frenta, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc