Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii martie pentru toate zodiile

Afla ce surprize au pregatit astrele pentru fiecare zodie in prima luna de primavara!

Horoscop martie Leu – evita negativismul

Cu totii avem in preajma acele persoane care gasesc mereu nod in papura. La orice. Fa tot ce poti ca sa le eviti in perioada asta, altfel te vor calca pe nervii deja inflamati si te vor aduce la capatul rabdarii. Te nemultumeste in special latura profesionala, ai impresia ca nu castigi destul, ca poti mai mult. Asa o fi, ai tot timpul sa-ti ceri drepturile, dar nu lasa gandurile negative sa te macine, alunga-le cu diverse activitati antistres, precum alergatul. Chiar e un moment bun sa-ti pui adidasii in picioare si sa-i dai bice un kilometru, doi, trei. Uiti de toate necazurile pana la finis! Cu dragostea stai bine sau, cel putin, esti pe drumul bun.

Horoscop martie Fecioara – pui totul la indoiala

Astenia de primavara e o pacoste si fara influenta nefasta a planetelor care te fac sa te simti tot mai obosita, chiar extenuata. Si cum timp de prea multa odihna nu-ti ramane, ai tendinta sa compensezi lipsa de energie mancand haotic. Apoi, pui orice simptom, de la somnolenta, pana la indigestie, pe seama cine stie carei boli grave. Nu-ti mai face atatea griji! Lasa deoparte o vreme calculatorul si televizorul, petrece serile in liniste, plimba-te, conecteaza-te cu natura. Sau cu partenerul, caci pe plan sentimental iti merge bine, simti nevoia sa experimentezi, sa descoperi, sa traiesti iubirea din plin!

Citește și:

Horoscop Balanta martie – ai nevoie de o pauza

Sanatatea ti-e vizata in perioada asta, imunitatea mai exact. Activitatile relaxante, care-ti fac placere, te ajuta sa te pui pe picioare. Fa-ti cadou un masaj, un tratament facial, o tunsoare...Ai sa vezi cum esti ca noua imediat. Noua si gata sa arati ce poti! In special la serviciu te simti in stare – si in drepturi - sa demonstrezi ca meriti mai mult. Daca te bate gandul sa-ti schimbi locul de munca, depune un cv si vei vedea cum curg ofertele. Si contraofertele de la seful actual. Inainte sa te consumi si sa te agiti, nu uita ca echilibrul tau depinde in primul rand de tine! Iar cand esti increzatoare, transmiti starea imediat!

Horoscop martie Scorpion – cu zambetul pe buze

Faci eforturi ca sa-ti pastrezi optimismul si sa te porti exemplar chiar si cu persoanele pe care nu le ai la suflet. Primavara insorita si astrele te fac dintr-o data mai binevoitoare si mai impaciuitoare. Si iubitul poate avea partea lui de merit, caci, se pare, nu-ti lasa nicio dorinta neimplinita, mai ales in dormitor. Slabe sperante sa-ti stea gandul la munca sau la bani in martie, dar entuziasmul pe care-l afisezi lasa impresie buna, asa ca, daca se iveste vreo noua colaborare, n-o refuza. Nu se stie de unde sare iepurele, mai ales ca esti bine aspectata profesional. E foarte posibil sa treci de la bucurie la furie intr-o clipita, dar iti revii la fel de repede.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc