Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii martie pentru toate zodiile

Afla ce surprize au pregatit astrele pentru fiecare zodie in prima luna de primavara!

Horoscop martie Sagetator – pusa pe fapte mari

Te simti puternica si mai in forma ca oricand la inceput de martie. Te bucuri din nimic, te simti bine in pielea ta, vrei sa le faci pe toate dintr-o data. Nu exagera, insa, fiindca resursele de energie au o limita si risti sa clachezi brusc. Ocupa-te numai de prioritati si nu-ti lua foarte multe angajamente, chiar daca te simti in stare de orice. Ar fi bine sa vezi si de sanatate, sa-ti faci niste analize, macar de rutina. In cariera orice piedici ai fi intampinat, acum dispar si ai ocazia sa avansezi pe scara ierarhica. Pe plan sentimental treci prin stari intense, fie indragosteala cu nabadai, fie despartiri cu surle si trambite.

Horoscop Capricorn martie – visezi cu ochii deschisi

Un musafir nepoftit in casa sanatatii tale, Saturn iti poate face mici neplaceri. Lipsa de vlaga pe care o pui pe seama asteniei trebuie luata in serios. Incearca o cura vitaminizanta, fa mai multa miscare, nu te culca pe-o ureche, fiindca nu trece de la sine. Plus ca moloseala asta te face vulnerabila, ai mai mult timp sa stai pe ganduri si, cine stie, poate pui mana pe telefon si-ti suni un fost iubit. Da, Venus te poate impinge acum in bratele unei iubiri din trecut. Nu e neaparat rau, se poate termina chiar bine, dar nu o face doar din plictiseala, pentru ca nu se intrevede altceva interesant la orizont. Daca crezi cu adevarat in sansa asta, nu sta pe ganduri!

Citește și:

Horoscop Varsator martie – asculta-ti instinctul

De obicei, cand simti ca un lucru scartaie, cam asa este. La fel si cand intrevezi o oportunitate. Planetele te sprijina, iti potenteaza inspiratia, prin urmare e bine sa insisti pana cand obtii ce vrei, indiferent de domeniu. Ai energie, esti intr-o dispozitie de zile mari si lucrurile bune continua sa se adune la tine in ograda. Te intelegi cu toata lumea si daca te implici trup si suflet intr-o activitate care te inspira, indiferent ca-i vorba de dans, biliard ori drumetii prin padure, ai toate sansele sa-ti intalnesti iubirea vietii. Si veti dansa impreuna pana la adanci batraneti.

Horoscop martie Pesti – fara acte de bravura

Daca ai de gand sa muti muntii din loc in viitorul apropiat, nu o face chiar in luna martie, altfel iti slabesti nepermis organismul. Niciun exces nu e bun acum, nici macar daca e vorba de lucruri benefice: prea mult sport, prea mult sex, prea putina hrana pentru ca vrei sa slabesti. Meditatia, Pilates yoga ar trebui sa se regaseasca in rutina ta zilnica incepand cu primavara asta, e incredibil cat de mult te transforma in numai cateva luni. Si cata nevoie ai de o astfel de sursa de echilibru! Regimul alimentar e foarte important, nu sari peste mese, vitaminizeaza-te!

Citește și:

Foto prima pagina: Kiselev Andrey Valerevich, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc