Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna martie 2017

Astrele si dragostea in luna martie!

Horoscop dragoste martie 2017 Leu

Primavara toata lumea e mai vesela si mai zambitoare, dar tu de-a dreptul radiezi. Te-ntreaba prietenii si colegii de unde atata fericire si parca nici tu nu-ti explici. Pai, dragostea e raspunsul. Iti sclipeste pasiunea in ochi. Esti rasfatata planetelor luna asta pe plan sentimental, iubesti si esti iubita. Nu e putin probabil sa cunosti pe cineva online si sa traiesti pentru prima data o poveste virtuala cu fluturi in stomac. Orice rafaiala sentimentala ar aparea, se rezolva rapid daca vorbesti deschis despre ea.

Horoscop dragoste martie Fecioara 2017

Te simti bine in pielea ta si incetisor intri si pe sub pielea partenerului, care pare mai dispus ca oricand sa te puna pe un piedestal si sa joace dupa cum ii canti. Si nici nu prea vezi altceva in jur, atat de tare de captiveaza „dansul“ lui. E buna pentru cuplu aceasta perioada de comunicare si comuniune profunda. Vorbiti mult despre voi, faceti planuri, eliberati-va de secrete si de inhibitii! Fara reprosuri, atat trebuie sa retii!

Citește și:

Horoscop dragoste martie 2017 Balanta

In orice cuplu exista cate un subiect sensibil, ingropat in tacere, pe care-l tot eviti, dar de uitat, nu-l uiti, cu gandul ca la momentul potrivit ii vei de de cap. Ei bine, planeta Venus te impinge sa pui pe tapet problema cu pricina si sa-i gasesti o rezolvare chiar acum. O misiune delicata, dar nu imposibil de solutionat. Pana la urma, cat sa amani? Fa-ti curaj sa spui ce gandesti si ce simti, fara ocolisuri. La alti nativi, acum se poate reinnoda o fosta iubire.

Horoscop dragoste martie Scorpion 2017

Unde e dragoste, restul nici nu mai conteaza. Poate doar sexul, dar cum tie-ti merg ambele din plin luna asta, n-ai de ce sa te plangi. Esti receptiva la semnalele trimise de sexul opus, atragatoare, irezistibila, predispusa la aventuri. Daca nu face el pasul, nu-i nimic, ii arati tu cum stau lucrurile si nu gresesti deloc. Poate ca nu-i iubirea vietii, dar te alegi cu experiente senzoriale de neuitat.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc