Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna martie 2017

Astrele si dragostea in luna martie!

Horoscop dragoste martie 2017 Sagetator

Nici tu nu scapi de influnta planetei Venus. Din cauza ei viata amoroasa a Sagetatorilor e intr-o nebuloasa in prima parte a primaverii. Sentimentele iti sunt mai invalmasite decat in adolescenta. Sau dragoste cu valvatai si sex pasional, sau certuri, suferinte si despartiri cu lacrimi amare. Degeaba te opui, vei trai totul la intensitate maxima.

Horoscop dragoste martie 2017 Capricorn

Daca ti-a ramas gandul la vreo iubire din trecut, care s-a incheiat nici voi nu stiti de ce, acum e momentul sa reaprindeti scanteia. Vorba vinec-o aprindeti voi, se aprinde singura, trebuie doar sa aveti grija sa nu faceti aceleasi greseli, ca sa nu ajungeti in acelasi punct mort. Ciorba reincalzita luna asta s-ar putea sa aiba o savoare irezistibila!

Horoscop dragoste martie 2017 Varsator

Simti mai putin si gandesti mai mult in martie. Cateodata e nevoie sa te detasezi, sa privesti obiectiv lucrurile, mai ales daca ai o nemultumire care troneaza de mult timp. Dupa ce ajungi la o concluzie, vorbeste cu partenerul si fa asa cum stii ca e bine. Sentimentele de vina te pot domina o vreme, dar n-ai de ce sa regreti ca faci schimbari spre binele tau, chiar daca nu-s usor de gestionat. Oi fi tu Varsator, dar nu mai plange dupa laptele varsat!

Citește și:

Horoscop dragoste martie 2017 Pesti

Pe la jumatatea lunii romantismul e in floarea in viata Pestilor. Iubesti si esti iubita ca niciodata. Daca nu ti-ai intalnit sufletul pereche inca, acum e momentul sa deschizi mai bine ochii, fiindca mai mult ca sigur e prin preajma si asteapta sa-l observi. Ai multi admiratori, sau poate ii aveai demult, dar n-ai bagat de seama. Asteapta-te si la insistente din partea unui fost iubit care inca mai spera la o noua sansa.

Foto prima pagina: LilKar, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc