Setari Cookie-uri

Astrologie: In ce zodie s-a nascut sotul ideal?

Afla ce fel de sot va fi in functie de zodia lui!

Leii sunt de incredere

Dupa o nunta fastuoasa, ca-n povesti, la care viseaza mai ales Leoaicele, dar si nativii acestei zodii, urmeaza un mariaj pe masura. Leii au noroc de uniuni fericite, care dureaza mult si bine, cu conditia sa poata domina relatia si sa fie mereu in centrul Universului partenerei. Trebuie sa-l lauzi si sa-l incurajezi tot timpul, un Leu vrea sa simta in fiecare clipa ca pentru jumatatea lui nu e nimeni mai important pe lume decat el. La randul lui, isi admira partenera, o respecta si o ridica in slavi cu orice ocazie. Este un tata autoritar, care impune reguli stricte, asa ca rolul de negociator in relatia cu copiii ii revine mamei.

Fecioarele nu calca stramb

Pasul cel mare nu e facut niciodata la intamplare de Fecioare, ci foarte bine calculat. Daca toate criteriile au fost indeplinite si au ajuns la casa lor, acesti barbati sunt foarte devotati si fac tot ce le sta in putinta ca lucrurile sa mearga bine. Nu se dau in laturi de la munca si fac sacrificii de dragul confortului celor dragi. Romantismul nu e punctul lor forte, sunt destul de exigenti si foarte critici, asa ca trebuie sa inveti sa-i temperezi pornirile nativului din aceasta zodie si sa aplanezi scandalurile din fasa. Oricum, tu trebuie sa fii factorul de echilibru in relatie, Fecioarele avand firi destul de schimbatoare.

Citește și:

Balantele nu te lasa la greu

Pasesc spre altar numai alaturi de aleasa inimii, cea pe care o considera potrivita sa le fie cea mai buna prietena si iubita pentru restul vietii, indiferent cat au de asteptat pana cand o intalnesc. Pentru ca se iubesc sincer si se potrivesc vizibil, cei doi trec de mana prin toate situatiile dificile, fara sa dea inapoi. Angajamentul luat e sfant pentru Balante. Se dedica trup si suflet fericirii partenerei, iar copii vor face abia atunci cand le pot oferi tot confortul. Sunt maleabili si se lasa influentati de consoartele lor, ba chiar simt nevoia unei prezente feminine puternice, care sa-i sprijine in momentele cheie.

Scorpionii pun monopol pe viata ta

Pe cat de profund si pasional iubesc, pe atat de dezvoltat au simtul proprietatii, asa ca s-ar putea sa-si exaspereze partenera cu posesivitatea, nevoia de control si banuielile nefondate. Daca poti accepta faptul ca acestea vin dintr-o sensibilitate excesiva si din teama de a nu te pierde, iti va fi mai usor sa treci peste ele si sa-i dovedesti ca n-are motive sa se indoiasca de tine. Viata alaturi de un Scorpion e un du-te-vino de la agonie la extaz. E foarte dedicat si pasional, dar are nevoie mereu de dovezi de iubire, ca sa uite de gandurile negre care-l framanta. Nu-l minti niciodata si nu-l pune pe locul doi!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc