Setari Cookie-uri

Astrologie: In ce zodie s-a nascut sotul ideal?

Afla ce fel de sot va fi in functie de zodia lui!

Sagetatorii fac din fiecare zi o aventura

Unii nativi nu se casatoresc deloc, altii spun da de doua, trei ori pana gasesc pe cineva cu care sa-si imparta bucurosi zilele si noptile ani la rand. Secretul succesului este al nativilor care ajung in fata ofiterului starii civile dupa prima tinerete, cand stiu exact ce vor de la viata. Abia la maturitate sunt pregatiti pentru rolul de soti devotati si tati dedicati. Esti o norocoasa daca ai alaturi un Sagetator indragostit, fiindca iti va face multe zile si nopti frumoase. Iti pune partenera pe un piedestal si o adora, dar ai grija, va trebui sa te ridici la asteptarile lui! Fii sincera de la inceput, nu-ti ascunde micile defecte, fii cat mai optimista si zambitoare in fiecare zi!

Capricornii sunt loiali

Capricornii nu se casatoresc prea devreme, dar cand o fac, iau lucrurile in serios. Le place ca partenera sa fie dependenta sentimental de ei, dar independenta financiar, sa nu se astepte sa duca singuri tot greul ratelor si facturilor. Totusi, Capricornul te face sa te simti in siguranta alaturi de el si e prezent la apel oricand ai nevoie. Nu e un barbat excesiv de afectuos, uneori pare chiar distant si rece, dar increderea si comunicarea pot duce la uniuni pline de satisfactii de ambele parti. Daca ai rabdare si tact ca sa-i domolesti incrancenarea, viitorul suna bine!

Citește și:

Varsatorii nu-s facuti pentru insuratoare

Desi sunt foarte libertini si independenti din fire, o mare dragoste ii poate face sa renunte la viata de burlac in favoarea celei de barbat insurat. Dar tot n-o sa fie foarte impacati cu gandul ca s-au incatusat pe viata si, in caz ca certurile se intetesc si iau locul pasiunii, iau imediat in calcul varianta divortului, ca pe o portita salvatoare. Pot avea casatorii reusite, cu conditia sa nu le ingradesti libertatea. O femeie care ii interzice Varsatorului sa iasa cu prietenii sau il exaspereaza cu reprosurile ii va deschide, fara sa vrea, usa de la intrare, pe care odata plecat, nu se mai intoarce. Are nevoie de sustinere pe toate planurile ca sa-si deschida sufletul si sa nu se desparta de tine.

Pestii cred in iubirea adevarata

Pe cat de sensibili, pe atat de alunecosi, Pestii pot scapa printre degetele unei partenere care nu stie sa-i pretuiasca si sa le arate cat de tare sunt iubiti. Cu ei trebuie sa te porti mereu cu manusi, sa-i alinti, sa-i rasfeti si daca ai destula rabdare sa faci asta, o sa vezi ce inseamna sa traiesti in puf. Barbatul Peste transforma fericirea ta in misiunea numarul unu si e in stare sa-ti faca orice moft, chiar si sa plece la cumparaturi in miez de noapte pentru ca ti-e pofta de... struguri. Daca-l dezamagesti sau ii faci zile fripte, se inchide in el, devine tot mai distant, te minte lejer si calca stramb fara sa se simta vinovat. Nu ia el decizia divortului, dar nu-ti lasa alternativa.

Citește și:

Foto prima pagina: Syda Productions, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc