Setari Cookie-uri

Astrologie: Trasatura ta cea mai adorabila in functie de zodie

Trasatura ta definitoarie in functie de zodie, care ii face pe cei din jur sa te adore!

Reprezentantele fiecarui semn zodiacal au calitati care le fac placute, simpatice sau de-a dreptul irezistibile in ochii celorlalti. Care-i atuul tau?

Trasatura definitorie a fiecarei zodii in parte

trasatura definitorie a zodiei

Berbec – mereu plina de energie

Cum sa nu te faci placuta din moment ce esti mereu vesela si emani un optimism debordant? Toata lumea vrea sa fie in preajma ta, voia buna e molipsitoare! Si cand te plangi de ceva sau te enervezi esti incantatoare, fiindca o faci ca un copil razgaiat, pe care nici n-ai cum sa te superi.

Taur – gurmanda fara pereche

Esti mai mult decat amuzanta tu cu poftele tale, mai ales cand incerci sa tii dieta si nu faci decat sa vorbesti cat e ziua de lunga despre un preparat sau altul si sa trisezi in fiecare zi de regim. Cand vor sa iasa in oras ca sa manance ceva bun, prietenii stiu cu siguranta pe cine sa sune mai intai!

Citește și:

Gemeni – tare isteata

E o placere sa stea omul de vorba cu tine! Oricare ar fi tema de discutie, ai un sfat bun de dat. Chiar si fara sa fii experta intr-un domeniu sau altul, nu pleaca omul de langa tine fara macar o idee buna si un zambet larg pe chip.

Rac – oricand de ajutor

Normal ca toata lumea fuge la tine cand are o problema, din moment ce te dai si peste cap doar ca sa-ti scoti prietenii din necaz, in miez de zi sau de noapte. Esti genul de prietena care nu stie sa spuna nu, chiar daca nu-si vede capul de propriile treburi.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc