Setari Cookie-uri

Astrologie: Trasatura ta cea mai adorabila in functie de zodie

Trasatura ta definitoarie in functie de zodie, care ii face pe cei din jur sa te adore!

Sagetator – foarte nerabdatoare

De la domnul Goe nu s-a mai vazut atata agitatie la cineva. Nu te preocupi mai deloc de detalii cand te implici intr-o actiune, merg la noroc, cu Dumnezeu inainte si cu convingerea ca totul va fi bine, pana la urma. Entuziasmul fara limite e cel care te scoate din multime!

Capricorn – plina de umor

Te pricepi asa de bine sa faci haz de necaz, ca in preajma ta uita omul de orice suparare. Chiar si plangand daca vine la tine, pana sa iasa pe usa i se usuca lacrimile, ba poate chiar se molipseste cu rasul tau contagios. Gasesti parti pozitive in orice situatie.

Varsator – sincera pana la capat

Franchetea ta e de-a dreptul irezistibila. Nu multi au curajul de a spune lucrurilor pe nume din prima, verde-n fata, iar tu o faci cu o seninatate de invidiat. Lumea se simte bine in preajma ta pentru ca se stie, nu ai doua fete si spui mereu ce gandesti.

Citește și:

Pesti – cea mai inimoasa

Esti genul de om care opreste circulatia in centrul orasului ca sa salveze un catel pierdut printre masini. Lumea te adora pentru ca ai o inima de aur. Chiar si dusmanii iti admira in secret compasiunea fara margini si puterea netarmuita de sacrificiu....

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc